Планиране на сватба 💍 Първи стъпки, бюджет, опасения 💁🏻‍♀️

  Показвания 41,502

MakeUpButHow

преди 26 дни

Привет приятели,
дойде времето да започнем да коментираме и планираме сватбата. Това е доста трудна задача и все още не сме стигнали до никъде, но така или иначе реших да споделя с вас първоначалните ни идеи, мисли и опасения. В момента живеем в доста несигурно и динамично време на световна паандаемия и това определено се отрази на плановете ни за сватбата.
Много от нещата може да се променят, тъй като нищо не е решено на този етап, но все пак се надявам да ви бъде полезно и интересно за гледане. Ще се радвам да прочета коментарите ви - пишете ми ако имате съвети, препоръки или пък разкажете как мина вашата сватба и какво ви се иска да сте знаели преди да се заемете с организацията.
Ели

Много ще се радвам ако харесате видеото и се абонирате за канала ми. По този начин ми помагате и подкрепяте развитието на канала. :) Благодаря предварително!
Ели

Свържете се с мен:
FACEBOOK: MakeUpButHow
INSTAGRAM: makeupbuthow
КУЛИНАРЕН INSTAGRAM: cookingbuthow
BLOG: www.ellie.bg/
За бизнес запитвания - makeupbuthow@yahoo.com

Коментари
MakeUpButHow
MakeUpButHow преди 25 дни
Благодаря на всички за милите думи 🤗радвам се, че и вие се вълнувате за сватбата! Извинявам се ако видеото е малко хаотично, но заради технически проблеми се наложи да го снимам в продължение на няколко часа и накрая нещо не можех да си събера мислите и ми падна гласа 😆Пишете ми какви други видеа на тема сватба ви се гледат? 💋Желая ви спокойна вечер!
Mishel Beauty - Make - up artist
Mishel Beauty - Make - up artist преди 23 дни
Много сте прекрасни, млади и влюбени. Като страничен наблюдател от твоите видеа аз ви виждам сватбата в Бохо стил. Ако и на вас ви допада ти предлагам да разгледаш снимки и видеа в този стил. Мисля, че ще ви се получи много интимна и романтична сватба с най-близките. ❤❤❤
kl g
kl g преди 23 дни
бъдете живи и здрави и дано имате прекрасна сватба , но защо младо момиче говорещо за бъдещата си сватба изглежда посърнало сдухано все едно една лелка ще има сватба ..... знам че ситуацията в света сега е трудна но по ведро момиче изглеждаш зле ..
Greta Dobreva
Greta Dobreva преди 23 дни
Само за да ти дам кураж. Винаги съм искала голяма луда сватба. Накрая се случи така, купих си рокля ,той костюм ( за 2 седмици всичко се реши) и събрахме 20 човека плюс родителите ни и се събрахме в ресторант без украси без празнични неща.... И честно казано беше най най най прекрасната сватба, без излишно напрежение... отидохме си на почивка ( защото си бяхме казали , че предпочитаме да ги дадем тези пари за прекрасни спомени). Моя съвет към теб е , колкото по- малко стрес можеш да си спестиш толкова по-добре.
jencheto1
jencheto1 преди 25 дни
Всичко, което правиш е с много любов и желание 💐... така че за мен лично всяка тема, която засегнеш веднага става инетересна и увлекателна! Сигурна съм, че някои детайли ще си ги направиш DIY и мисля че това ще е инетересно видео.. но и самият процес в Дания сигурно е много различен и би ми било интересно какви са техните традиции... всичко всичко 🤩
Villy Krasteva
Villy Krasteva преди 5 дни
Здравей Ели. Прииска ми се да ти пиша, защото видях колко зле и объркана се чувстваш по повод сватбата. Ако беше моя дъщеря щях да ти дам следния съвет. Вместо всички притеснения за организацията и пари да ти съсипят празненството. ( още повече , че ще се заемеш с това сама) бих те посъветвала да си направите само подписване с кумувете и родителите и да отложите партито за по-нататък , когато ситуацията е стабилна и бизнеса и другите неща са си влезли в коловози. Смятам , че така ще си спестиш много нерви и караници , а и няма да поставите семейството си във финансов риск, а и няма да направиш компромисна сватба. Изпращам ти много любов и приятелски чувства. Ако имаш нужда от помощ съм на разположение . Организирала съм много сватби, фестивали и благотворителни събития. Искам да знаеш , че можеш да разчиташ на моята помощ , при това безплатно . Успех, красавице. Усмихни се. Това са хубави неща
Stanimira Andronova
Stanimira Andronova преди 13 дни
Каква прекрасна новина!
Даниела Кръстева
Даниела Кръстева преди 14 дни
Прекрасна си, Ели! 😍 Нямам търпение да видя вашата сватба, сигурна съм че ще бъде страхотна🥰💍👰🤵
Anita Vrachanska
Anita Vrachanska преди 16 дни
Моля те, сподели каква е сумата, която са заплатили приятелите ви за сватбата в Тускана. Тъй като аз в момента обмислям такава - и това, което виждам в ЮК сайтове е цена от £15 000 нагоре - за храна, музика, цветя, нощувка за 40гости, бракосъчетание.
My beauty style Dicheto
My beauty style Dicheto преди 16 дни
Тук в българия от скоро е позволено да се правят сватби. Самата аз се омъжих преди 15дни и нямаше никакви проблеми. Ние си избрахме да е в ритуаолна зала и дори бяхме без маски, а да не говорим, че бяхме 15човека. Бяхме на същия принцип да не е нищо пищно и да не се харчат много пари. Сватбата ни излезна около 1000лв. с пръстените,шампанското,чашите,украсата и самия ритуал. За роклята и мъжките дрехи също не похарчихме много, около 300лв. Така,че може да се замислите и за България, понеже няма да има значение къде ще е брака, все пак във всяка една държава ще бъде признат.
clearskybg
clearskybg преди 20 дни
За обичаите-може да разчупите питка, за да видите кой ще командва вкъщи и ритнете менче с бяло и червено цвете,за първа рожба. Ще е интересни за чужденците
nestea901
nestea901 преди 20 дни
Разгледай беларуски сайтове за булчински роли. Те имат страхотни модели и доставката не би трябвало да е скъпа.
Вера Петкова
Вера Петкова преди 21 ден
В никакъв случай не е критика,но наистина не разбирам какво организират и планират хората 1 година.аз организирах и планирах моята сватба за точно 2 седмици 🙂
Victoria Yordanova
Victoria Yordanova преди 21 ден
Ели, страхотна си! Успех с организацията! Аз се омъжих пред 2019г. и по същия начин моят мъж, както и аз, не обичаме да сме център на внимание, НО просто в този ден.. как да кажа... въобще не забелязваш и не го мислиш точно това, а напротив изпитваш едно щастие и радост и абсолютно нищо няма значение.. идеята за скромна сватба е страхотна! Абсолютно съм ЗА минимализма! Градината в къщата на родителите на Майкъл е повече от страхотна за такъв тип събитие :)) И не се притеснявай, чак година не е необходима, особено Като знаете какво искате и какво НЕ искате. Всичко ще се получи, вярвам че следващата година може да е вашата :))
Pure Devotion
Pure Devotion преди 22 дни
Аз ще те посъветвам няколко неща: 1) Много е важно ако сватбата ви ще е на открито, да имате и план Б за парти на закрито. И в никакъв случай не го третирайте просто като план Б, защото ако времето наистина не позволи парти на открито, а не сте планирали закритото помещение, може да е много разочароващо и да ви развали празника. 2) Културният сблъсък българи/датчани. Предполагам, че част от българските ти гости няма да познават датските и ще е един процес на взаимно обследване. Ще е интересно 😊 3) Избери си удобна рокля. Пробвай различни неща. Разгледай всякакви видове дължини, копчета, презрамки, ръкави, корсети и т.н. 4) Относно грима, бих била прекалено развълнувана да си го правя сама. На твое място бих обмислила и вариант някой друг да го направи. 5) По възможност избягвай по-силно ароматните и алергенни цветя, за да няма гости със сенна хрема през цялото време.
Magdalena Kovacheva
Magdalena Kovacheva преди 23 дни
Ели, пожелавам ти една прекрасна сватба. Вземи от всяка култура по мъничко, без да е натрапчиво. Например, датските знаменца, които и без това присъстват на трапезата ви, заедно със салфетки с български шефици. Разбира се, трябва на вас нещата да ви харесват, а не на другите. Успех и очакваме следващите видеа по темата :)
Р. Хубенова
Р. Хубенова преди 23 дни
Ох колко си мила и прекрасна, толкова много да ми е приятно да те слушам. Пожелавам ти една прекрасна сватба, но по важно е да се обичате и да сте щастливи.
Nedyalka Dimitrova
Nedyalka Dimitrova преди 23 дни
Елииии, много се вълнувам за вашата сватба 😍😍 на мен също ми предстои планиране на сватба и ще ми е страшно полезно 🥰❤️
Didi Georgieva
Didi Georgieva преди 23 дни
Когато сподели,че плануваш сватбата Ви толкова много се зарадвах за вас с Майкъл.Страхотна двойка сте ! Вярвам,че ще си прекрасна булка и самата сватба ще бъде невероятно нежна,стилна и красива,каквато си точно ти Ели. ❤️ Радвам се,че ще има такава поредица и ще споделяш с нас.Вярвам,че ще бъде много полезно и интересно. 🥰 Ще се радвам да споделиш идеи за декорация,която можем да си направим сами и същевременно да изглежда все едно е направено от професионалист.Страхотно е това,че си решила да има традиции и от двете страни.
Alexandra Vasileva
Alexandra Vasileva преди 23 дни
Винаги съм харесвала домът на родителите на Майкъл като локация, тези полета наоколо и самата атмосфера... Аз бих направила сватбата си там 😊 или ако има някакъв хангар наоколо 😁😘❤️
Madlena Abdi
Madlena Abdi преди 23 дни
Страхотна новина , Ели! Много се зарадвах на видеото ти. Идеята за сватба, в тесен кръг и на открито, е прекрасна. Човек не се нуждае от много , най-важното е семействата ви и най-близките ви хора да са с вас. Не се и притеснявай дали някой ще се разсърди, че не е бил поканен. Мисля ,че в днешни дни хората трябва да са станали по-разумни и да осъзнават, че с всеки следващ празник, броят на гостите ще намалява. Трудно е да се живее както преди Коронавирус, но важното е човек да сподели радостните събития с близките си.
Mira Nikolaeva
Mira Nikolaeva преди 23 дни
Прекрасно!!! Напълно те разбирам за всички притеснения относно държава, гости и пътуване в тези луди времена. От три години организирам сватба в Испания, която най-накрая вероятно ще се проведе този юли! Идеята се припокрива напълно с твоята относно традиции, музика и като цяла в чужбина няма как да искаш от DJ-я да пуска бяла роза цяла вечер🤣🤣 Български гости трябва да знаят, че отиват на интернационална сватба и да се отърсят малко от българските питки, менчета и очаквания за танци с кокошки! Избрали ли сте някакви подаръци за гостите? Ние все още не можем да се открием оригинална идея, така че моля за помощ, ако имаш някъква! Целувки😘😘
Ралица Боянова
Ралица Боянова преди 23 дни
@Mira Nikolaeva Аз съм за златната среда, хем да е хубаво, весело, хем ненатруфено, хем, културно, тоест подходящо за прослойката, към която принадлежат хората. Странното е, че съм виждала интернационални сватби на хора с претенции (Швейцария), а тоалетите им много зле, а в Бг има шивашки фирми именно за много красиви и ненатруфени рокли.
Mira Nikolaeva
Mira Nikolaeva преди 23 дни
@Ралица Боянова значи сме две! 😉
Ралица Боянова
Ралица Боянова преди 23 дни
@Mira Nikolaeva Какво да ви кажа, аз съм за малките сватби. Не виждам смисъл в големите, с "Бяла роза" - бг простотии, хора.....
Mira Nikolaeva
Mira Nikolaeva преди 23 дни
@Ралица Боянова защо изтрихте коментара? Тъкмо стана интересно с бакалавъра :)
Mira Nikolaeva
Mira Nikolaeva преди 23 дни
@Ралица Боянова Какво общо има Германия и бакалавъра? Ами именно заради тези времена в които живеем! Първата година продадоха мястото в което щеше да бъде събитието, месец преди да се състои и новия собственик, не иска да се празнуват сватби, втората година ясно е какво се случи (пандемия) и сега тече трета година в която местото от втората година не отцеля корона кризата...и нали се сещате?!???? Ново място, нова организация ;) , но да....половин година.....смях!
Mira Ivanova
Mira Ivanova преди 24 дни
Каквото и да решите ще бъде добре.☺Бъди щастлива,мила Ели!💕
Emili Mihailova
Emili Mihailova преди 24 дни
Много ще ни бъде интересно да ни разкарваш за подготовката и на мен ми предстои другата година (дано всичко да е наред). Много добър и стойностен човек си, жена за пример, дори само от видеата мога да разбера. Успех с подготовката да мине всичко по мед и масло! 😊🥳🌺
Marieta Pavlova
Marieta Pavlova преди 24 дни
Ехааа, колко хубаво и мило!🌸 Очаквах с нетърпение видео от теб! Благодарим, че споделяш с нас тези вълшебни емоции! 💗 P. S. Видеото не е хаотично, просто е емоционално 😊💓
Яна Ганева
Яна Ганева преди 24 дни
Ели за булченска рокля провери ако искаш при немския бранд IVY&OAK. Имат много сепли и стилни модели.
Nadejda Atanasova
Nadejda Atanasova преди 24 дни
Ели, много се развълнувах като видях видео на сватбена тема. Ти си много организиран човек и съм сигурна, че ще се справиш! Разбирам притесненията ти, относно карантина, ограничения, мерки и е нормално! Хубаво е, че не бързате и искате да огледате повече варианти. Ще е интересно да ни кажеш повече за датските традиции, защото аз лично не знам какви са техните сватби и как протичат. Имате ли идея за кумове, понеже не спомена дали сте избрали? Относно коментарите, малко се разочаровах от аудиторията. Не знам защо критикувате темата за парите, като тя е водеща в днешния свят. Аз разбирам Ели, защото се поставям на нейно място. Очевидно е, че тя има и други мечти, освен сватбата, човек трябва да мисли за кое колко може да отдели. И аз бих искала сватба около 50 човека, но ще е сложно да си го позволим към този момент. Не знам какво толкова странно видяхте да се коментира и паричната страна на едно такова хубаво събитие. Ели, пожелавам ти успех с организацията и се надявам скоро да има още видеа по темата! ☀️
Tsvetelina Ivanova
Tsvetelina Ivanova преди 24 дни
Поздравления за така чаканата сватба, но аз само едно ще кажа и това заключение е от това което ти каза. Аз разбирам че на Майкъл хич не му пука и за всичко ще се оправяш сама или с майка му. На български хората казват както тръгне така и ще върви. Сори за лошия коментар, но аз мисля че ти не заслужаваш подобно отношение. Безразличието на Майкъл към някои твой вълнения съм го забелязвала и в други твой видеа.
MakeUpButHow
MakeUpButHow преди 24 дни
"Сори за лошия коментар" - ако наистина беше така нямаше да оставите лош коментар. От какво го извадихте това заключение - избрахте си една реплика от 30-минутно видео, че на Майкъл не му пука дали цветята ще са розови или бели и този избор е изцяло мой, понеже това и без това ми е страст, ама чухте ли като казах, че всяко важно решение го обсъждаме заедно? Май не, защото веднага си извадихте заключение и дори си позволихте да кажете как и живота и връзката ми ще са занапред! Колко грубо и нагло! Аз не съм възпитавана така и главата не ми побира как така отиваш и си позволяваш да кажеш нещо подобно и да развалиш деня и усмивката на някой, който очевидно е влюбен, щастлив и развълнуван... Това е просто с цел да нараниш или както се казва "хейт". Ами ето заради такива коментари аз нарочно съм избрала да не показвам Майкъл във видеата и не съм направила "семеен канал" и риалити шоу - семейството за мен е нещо свято и няма да позволя да се говори по този начин. Вече съжалявам, че изобщо реших и да споделя за този личен момент. Ако Майкъл беше безразличен към мен нямаше изобщо да бъде с мен, да ми предложи брак и да иска да прекара остатъка от живота си с мен. Излейте си соритата и лошите коментари на друго място, защото аз не съм кошче за боклук и нямам нужда от такива! Защо не можем да бъдем хора...
Eli K.
Eli K. преди 24 дни
Ели, мн се радвам да те видя пак тук. Относно това, къде да е сватбата- винаги по нататък можете да направите и една скромна сватба в България, няма да ви избяга тази опция 😘
Semra Salıf
Semra Salıf преди 24 дни
Pojelavam mnogo semeyno shtastie
Iva krivleva
Iva krivleva преди 24 дни
През цялото време се говореше за пари пари и разходи и колко малко пари трябва да се похарчат. И аз съм на мнение, че не трябва да се харчат огромни суми, но пък това ще е един път в живота и може би трябва маааалко отпускане на тая тема, без прекаляване. Подготовката на една семпла сватба не отнема час толкова време. Влогърката Мадмоазел Айя направиха чудно семпла и изискана сватба за много кратко време. Особено с твоите организаторски възможности съм убедена че ще успееш за няколко месеца и в края на лятото нещата да се случат. Не препоръчвам да се изчаква много време за сватбата. Да чакате цяла година не мисля е ок. Желязото се кове горещо. Имам доста приятели които направиха по време на Ковид пандемията малки сватби. Чудесна двойка сте. Успех.❤️
Gloria Rashkova
Gloria Rashkova преди 24 дни
Толкова е хубаво, че обръщаш вничание на наистина значимото...след сватбата, повечето хора в такива моменти губят представата за значимото, а хвърлят адаки много средства за партито. Браво! За пример сте !
Димка Тодорова
Димка Тодорова преди 24 дни
Ети бъдете все така щасливи. На вас от всеки поглед, усмивка или целувка ви личи че се не просто обичате, а ОБОЖАВАТЕ. Вие сте идеални един за друг и сте щастливци, че сте се намерили. Аз намерих половинката сик след малък край на първия ми брак но сега съм спокойна и обичана.Наптавете си едник парти да отпразнуват малко по-официално, но важно е да си намерите Вашия мечтан дом. Голяма сума пари за мен е оправдано да се даде поне за нещо по - важно а не както ти казваш за един ден. Бъдете все така щасливи. Целувки
Maria Ivanova
Maria Ivanova преди 24 дни
Успех, Ели! Това е страхотна новина! Пожелавам Ви много щастие и любов! Мен ме очаква това събитие след месец. Ще мине неустено времето до така очаквания ден. Аз не разбрах кога мина година и половина за подготовката. Важното е да се подкрепяте и да се забвавлявате на вашия ден! ❤
Bilqna Asenova
Bilqna Asenova преди 24 дни
Прекрасни сте!! Но можеше да сложиш една семпла музичка отзад
Яна Яна
Яна Яна преди 24 дни
много те харесвам ,но видеото беше безкрайно скучно ,само пъшкаш ....разтегнато и отегчително....успех и честито
Tsvetelina Ivanova
Tsvetelina Ivanova преди 24 дни
Не само беше скучно но и темата за пари се засягаше непрекъснато както и че Майкъл не може да помогне с нищо в организацията.
Zdravka Aleksandrova
Zdravka Aleksandrova преди 24 дни
Със същото впечатление останах и аз. Нищо общо с видеата, които правеше преди и позитивното излъчване. Успех и честито!
Виктория В.
Виктория В. преди 24 дни
Много се вълнувам наравно с теб, Ели. Страхотна си 🥰❤ Писах ти в инстаграм относно булчинската рокля. Ако искаш погледни роклите на viktoriabridalstudio . Много са красиви.💋💌🤗🥰💋❤
Eleonora Ivanova
Eleonora Ivanova преди 24 дни
Ели , ще бъдеш най- страхотната булка. Толкова сте красиви с Майкъл като двойка и много ми харесват разбиранията ви за сватбата. Ако мога да ти предложа идея за българската част. В Дания предполагам има не малко българи , които са си организирали гупи за народни танци. Мисля, че за гостите ще е много интересно и няма да въвличаш Майкъл в това да е център на внимание. Поздрави 💗
Jasmina Vitanova
Jasmina Vitanova преди 25 дни
Прекрасна си,Ели! Много щастие ви желая!❤❤❤
V Y
V Y преди 25 дни
Сватбата ми беше на 14.03.20 ( деня, в който обявиха специалнто положение в България). В деня преди сватбата ние разбрахме, че сватба няма как да има. Благодарна съм, че екипа от ресторанта, както и сладкарския цех бяха много разбрани със ситуацията. Подписахме брак и решихме, че сватбено тържество няма да правим, просто то си беше планирано за този ден и той беше прекрасен въпреки, че не се състоя тържеството. Но моите впечатления от цялата подготовка беше, че в България минималистичното и семплото излизат по-скъпо. Не мога да си обясня защо е така. Най-важното са отношенията ви с Майкъл, бъдете влюбени и здрави. 🥰 Поздрави от България! ✨
Be Kind
Be Kind преди 25 дни
Успокой се и не се обяснявай защо искате нормална сватба, а не някоя изгъзица. Хората, които пръскат пари за големи сватби, те трябва да се обясняват защо си причиняват безсмислени разходи без причина. Въобще не мисли какво другите хора ще кажат, какво искат, направете го както вие искате без да се съобразявате с НИКОЙ. И задължително не прискайте пари за вятъра. За гостите- покани тези , които искаш, но им обясни че няма да им се разсърдиш ако не дойдат. Успех!
Daniela Kantardzhieva
Daniela Kantardzhieva преди 25 дни
Ели, каквато и рокля да избереш, сигурна съм, че ще бъдеш прекрасна булка! ❤
Hristina Simeonova-Evlogieva
Hristina Simeonova-Evlogieva преди 25 дни
Аз съм на същото мнение, че за един ден , реално за едно парти не е нужно да се изхвърляме от към финанси и всичко останало. Мисля, че вървите в добра посока и се надявам да не се отлага дълго във времето. Надявам се скоро да се върне нормалността , която имахме преди. Бъдете здрави и винаги така влюбени! ❤️💐
Gala Popova
Gala Popova преди 25 дни
Здравей Ели, аз съм Галя и преди 7 години се омъжих за едно добро испанско момче😊. Нашата сватба беше във Валенсия и имаше български обичаи и танци в определени моменти от тържеството. За целта се свързах с една от българските организации там (читалище, училище). Те имат танцов ансамбъл, който може да бъде наеман, за да представи някои от традициите ни и да изиграе някое хоро. Може да потърсиш нещо подобно в Дания. Успех!
Rosica Ivanova
Rosica Ivanova преди 25 дни
Хареса ми клипа , полезна информация :* Пожелавам ти само здраве щастие и любов !!! п.с. може ли да направиш обновена грим колекция ,не си правила такъв клип от 2017 :) много бих се радвала да я видя
Vyara Netsova
Vyara Netsova преди 25 дни
Най любимото ми известие е твоето ново видео 🥰
Aleksandra Petrunova
Aleksandra Petrunova преди 25 дни
Толкова много се вълнувам ❤️ Сякаш ще е моята сватба или на някоя много близка приятелка ❤️ ❤️ ❤️ Прекрасна си, Ели! Сигурна съм, че ще бъде незабравим ден за теб и Майкал ❤️ ❤️ ❤️ Прегръдки от мен 💋💋💋
Galita De
Galita De преди 25 дни
Здравей Ели, можеш да видиш за рокля Atas Concept- прави ги момиче от Пловдив, идеята ѝ е да прави концептуални облекла за сватбата, които след време също да могат да се използват.
nephthys77
nephthys77 преди 25 дни
Погледни Влади Балевски, той снима и в чужбина. Има сайт с неговите сесии. Може да си помислиш дали сватбения букет да не е с брошки, а не с истински цветя. Има страшно красиви и остава за цял живот😉 Поздрави от Германия🌺
Джиджи Pppp
Джиджи Pppp преди 25 дни
Ееее най-накрая !!!! Честито Ели, тези които бяхме от началото с теб ....е за нас това е голям момент.
Джиджи Pppp
Джиджи Pppp преди 7 дни
@Daniela Begova Старомодна чанта
Джиджи Pppp
Джиджи Pppp преди 7 дни
@Daniela Begova хахаххаха злобна лелка 🤣🤣🤣🤣🤣
Daniela Begova
Daniela Begova преди 7 дни
@Джиджи Pppp Вместо да остроумничите отворете някоя книга за да се образовате малко,тъй като трудно се разбира какво точно се опитвате да покажете(изкажете) в безмисленя разговор който водите очевидно от скука. Пожелах ви приятен ден,но не спирате да търсите внимание
Daniela Begova
Daniela Begova преди 7 дни
@Джиджи Pppp Страхотно възпитание имате,което много ви личи🤔
Джиджи Pppp
Джиджи Pppp преди 7 дни
@Daniela Begova Извинявам се , попринцип от възпитание говоря на всички възрастни на ВИЕ , но ти си от този тип досадните, дето толкова много искат да ги забележат, че се обаждат навсякъде като някакви класни ръководители 🤣🤣🤣🤣🤣
Viki Aleksandrova
Viki Aleksandrova преди 25 дни
Ели, трябва просто да ходиш да пробваш рокли. На снимки всичко е много различно, а и не знаеш кое ще стои добре на теб
milena stavrieva
milena stavrieva преди 25 дни
Поздравления,Ели! Бъдете много щастливи и винаги заедно, един за друг. ❤️
Gabi Deketdjieva
Gabi Deketdjieva преди 25 дни
Толкова истинско видео!
the.smiley
the.smiley преди 25 дни
Страхотна Ели 😊 Както винаги супер естествена ❤ Това с младоженеца да не е в центъра на вниманието, и при нас е така и ще е интересно да видим вие как ще го съчетаете 😊
Margarita Staneva
Margarita Staneva преди 25 дни
Здравей, Ели. Видеото е страхотно! 🧚🏼‍♀️ Първо искам да ти кажа, че най-хубавите сватби на които съм била са с малко гости 40-80. Била съм на сватба и с над 200човека и буквално, за да си избият сватбата младоженците имаше изключително малко храна. Когато сервираха “платата” с мезета - кашкавалчета, луканки, филета в чинийката имаше точна бройка резенчета, колкото да има по 1 на човек. Просто прави много грозно впечатление. Ние бяхме 80човека на нашата сватба и бяхме наели място под звездите с капацитет 120човека. Беше супер, защото така имаше достатъчно място за танци! Сватбата ни беше приказна. Сега не бих променила нищо и също така не беше скъпа. Имахме естествени цветя, 4 степенно меню, фото, видео, дж и всичко беше идеално! И сега пак бих заложила на същите хора. За българските обичай - може да включите захранването и чупенето на питка. После с разчупената питка давате на гостите да хапнат с мед и magic dust. Също така и ритането на менчето за момче или момиче. Но и за двата обичая ще ви трябва човек, който да обяснява на гостите .. За фотограф и видео - не всеки скъп е добър! Заеми се и разгледайте мнооогооо, многооо портфолиа. Ако ви харесат снимките на човека в сайта му, му се обадете и помолете да ви прати повече кадри, защото масово хората си слагат най-добрите неща, а ако има много техника и нужно осветление за снимките това много време губи, вие не сте естествени и със сигурност Майкъл няма да е щастлив на кадрите. Ако може намерете човек, който да успява да “хване минометна” независимо дали е ден или нощ, топло или студено, пече или е по мрачно.
Цветелина Петрова
Цветелина Петрова преди 25 дни
Много се радвам за вас 🥰🥰🥰 ако искаш потърси вдъхновение в пинтерест
Гергана Трендафилова
Гергана Трендафилова преди 25 дни
Много го мислиш... То и аз бях така , като чувах за сватба, но няма нищо страшно ... Ние сами си организирахме сватбата. Спривихме се за 1 месец (август казахме, че ще се женим и в края на септември се оженихме ). Не толкова страшно, даже е и забавно и ти остава приятен спомен... Ние също имахме малка сватба - 42 гости .
1234 -got
1234 -got преди 25 дни
Честито за сватбата, да се решиш да я направиш никак не е лесно! 10г. съм канала ти, радвам се за вас, бъдете доволни от живота,да направим каквото трябва, пък каквото ще да става след това!
Яна Георгиев
Яна Георгиев преди 25 дни
Ели, нямам търпение да видя всичко готово! Сигурна съм, че ще бъде страхотно, що се отнася до вкуса и финеса, които притежаваш!😍🥰❤
Betina Todorova
Betina Todorova преди 25 дни
Ели сигурна съм, че това ще е началото на една страхотна поредица. Познавайки твоят вкус и отношението ти към детайла, не се и съмнявам, че сватбата ще е неповторима и отразяваща твоя стил. Пожелавам Ви все така да се обичате и подкрепяте, като вече едно предстоящо официално бъдещо семейство. А за хората, които критикуват как Майкъл не е романтичен и как се говори само за финанси(за какво друго може да се говори в това несигурно време), ами нормално е сигурна съм, че и вашите мъже няма да обърнат внимание на тези малки детайли, от които се интересуваме ние жените и толкова държим на тях, ако не им подскажем ,,малко" 😁, но това не значи, че не ни обичат. Бъдете малко по-позитивни и не търсете под вола теле.
Dani Zoeva
Dani Zoeva преди 25 дни
За мен лично всичко, което каза и ще споделиш относно приготовленията за сватбата , един ден ще ми е много полезно. Бъдете много щастливи и ви пожелавам любовта между вас никога да не свършва
Roni Ivanova
Roni Ivanova преди 25 дни
Хубаво видео Ели, радваме се за вас =) Само да вметна, че ако наистина планувате (40+10) около 50тина гости, това е нормална среден размер сватба и няма защо да се притеснявате за парите ама изобщо. Като процент основна част от тях ще отидат за 1.храна и алкохол, 2.фото и видео, 3.рокля и бижута, за всичко останало аз съм сигурна и знам че обичаш и ще ти е приятно да DIY декор, stationary, playlist. И 15:22 в много от локациите в България (ако не броим Hilton и разни golf courses) не се плаща за самата зала или ресторант, заплащат сe храна, консумация, и ако е в хотел - и спането.
Paolo dimitrov
Paolo dimitrov преди 25 дни
МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС С МАЙКЪЛ 🧿🙏ЗАСЛУЖАВАТЕ ГО И ДВАМАТА ИЗГЛЕЖДАТЕ МНОГО ДОБРИ И СТОЙНОСТНИ ХОРА,РЯДКОСТ СА ВЕЧЕ❤БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ПОЗДРАВИ ОТ ИТАЛИЯ🧿🧿🧿🧿😊😊😊😊
Seda Yusmenova
Seda Yusmenova преди 25 дни
Shte snimateli svadbata
bitter
bitter преди 25 дни
Ели зависи от наема колко е висок. Ако разликата между наема за жилището ви в момента и вноската за заема( за новото жилище) не е много голяма си заслужава да си купите жилище и да се изнесете. Ние така направихме в Германия. В момента строим къща. Да цените са от минимум 400 К, но е по добре на месец да плащаш заем отколкото наем. На едното му виждаш края, а за другото хвърляш парите просто така.
Polya Grigorova
Polya Grigorova преди 25 дни
Подкрепям ви!!!❤️❤️❤️
Steliyana Ivanova
Steliyana Ivanova преди 25 дни
Еха, Ели, или съм пропуснала, или съм забравила, че сте били сгодени. Много хубаво, че си стартирала този вълнуващ процес! Съгласна съм, че много по-спокойна би била, ако сватбата е в Дания, за да можеш да контролираш отблизо нещата и да имаш помощници. И също съм абсолютно съгласна, че за един ден е безумно в днешно време да се ръсят много пари (допреди 10г и аз исках сватба като всяко момиче, но мъжу беше против, а сега честно казано ми е все тая, даже по-скоро бих инвестирала парите в пътуване). Много ми хареса това, че имаш идеята да включиш и български обичаи, предполагам и народни хора и танци на празненството,... ще е страхотно! Радвам се много за вас! Бъдете здрави и все така щастливи заедно! ❤️
Kali Stefanova
Kali Stefanova преди 25 дни
Здравей Ели не се притеснявай и на мен ми предсои сватба.Всичка ще бъде наред ❤❤ .Щи мине един прекрасен ден
Maria Kostadinova
Maria Kostadinova преди 25 дни
Видеото е много красиво, приятно и интересно, Ели! Ти си толкова талантлива, слънчева и идейна, че вярвам, сватбата ви ще бъде вълшебна! ❤️❤️❤️
Цветелина Йорданова
Цветелина Йорданова преди 25 дни
Честито,пожелавам много дълги години семейно щастие. Каквото и да избереш свързано със сватбата,ясно е че ще е много нежно и красиво,доколкото те познаваме.Относно организацията доста често тя се пранира и движи предимно от жените,да на всички мъже им е все тая какви ще са цветята😁 Ще се справиш, бъди спокойна и действай последователно,пъпво най важните неща за сключване на брака,другото са подробности.
Milena Stoyanova
Milena Stoyanova преди 25 дни
Благодаря за видеото, Ели. Много адекватни мисли сподели от моята гледна точка! :))
Petya Georgieva-Kondzharova
Petya Georgieva-Kondzharova преди 25 дни
Идеята е просто прекрасна. Всичко ще е просто едно вълшебство. Възхищавам ти се наистина от сърце. Прекрасна си във всяко едно отношение. Каквото и да кажа ще е малко за теб. Толкова много се вълнувам, все едно аз ще се женя ☺️ Каквото и да споделиш от този ден, повярвай ще е радост за нас. Но най вече изживейте деня а не мисли какво да ни покажеш. ТОВА Е ВАШИЯ ДЕН! Между другото винаги съм се възхищавала на това колкото си организирана, любвеобилна и дори да изкажеш мнение няма да се налагаш, да крещиш, запазваш баланс и смиреност. Искрено ще се радвам на видео в тази насока. Мисля, че ще е много полезно за много хора , включително и за мен. Как го постигаш в този свят? Как запазваш добротата и любовта към хората? Как запазваш самообладание и вяра в трудните моменти и това не те променя, не отнема от топлината ти към хората? Рядко се срещат толкова открити и добронамерени хора, които се радват да направят другите щастливи. Всяко твое видео за мен е една искрена радост. Прегръдки и от мен!
Giorgio Barlas
Giorgio Barlas преди 25 дни
Ели, честито! Много се радвам, бъдете все така щастливи и влюбени!❤️
Nadya Rumenova
Nadya Rumenova преди 25 дни
Да ти пожелая първо късмет за бъдещата датска сватба! Ако твоята мечта не се осъществи , то поне Майкъл ще се весели! 😂
Marina Nikolova
Marina Nikolova преди 25 дни
С удоволствие ще следя и следващите видеа на тази тема. Сигурна съм, че макар и малка, сватбата ще бъде забележителна, защото имаш усет и страхотен вкус за детайлите ☺️
Виолина Начева
Виолина Начева преди 25 дни
❤️
Василена Михайлова
Василена Михайлова преди 25 дни
Ели имах същият проблем с роклята като теб 😀 ще ти кажа какво направих аз . Отидох в 1 магазин и пробвах всякакви модели тип принцеса,тип русалка,А образна. В крайна сметка ти сама щи усетиш точно твоята рокля 🙂
Reni Hristova
Reni Hristova преди 25 дни
Лелеее...много се радвам за вас! 🎉 Успех в подготовката! 🙆💋
Цвети# Й.
Цвети# Й. преди 25 дни
Много го мислите.....за нашата сватба се подготвяхме 3 месеца и след още 15 дни бяхме вече женени 😂 Но си права за едно....че в днешната ситуация, не се знае нищо.
Цвети# Й.
Цвети# Й. преди 25 дни
Това преживяване за вас ще бъде едно от най-вълнуващите моменти......аз отдавна вече преминах през това.....но спомена ще топли сърцата ни завинаги! Желая ви, цялото щастие на света! 💍👰🤵
Nevena Teneva
Nevena Teneva преди 25 дни
Нашата сватба беше 2020г. в разгара на пандемията. Бяхме само най-близките поради ограниченията и се получи страхотно
Гергана Вангелова
Гергана Вангелова преди 25 дни
Сладури 💖💖💖💖
Darin Roberts
Darin Roberts преди 25 дни
2 cultures....have to be considered
Darin Roberts
Darin Roberts преди 25 дни
Wish you all the best...health.. And happiness🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌍💐
Darin Roberts
Darin Roberts преди 25 дни
Please...make more vlogs... Foreverything🌞🥰💐🌍🌏🌏🌏
Darin Roberts
Darin Roberts преди 25 дни
Ceremony it's really nice for everybody❤🧡💛💚💙💜
Darin Roberts
Darin Roberts преди 25 дни
Loveee youu.. You always Rock 🥰🌞🌞🌞🌞🌍
Stella_ Pg
Stella_ Pg преди 25 дни
Super! ♥️
Ivelina Ivanova
Ivelina Ivanova преди 25 дни
Ще се справиш страхотно Ели, нямам съмнение 🥰💖👰🤵
Елена Димитрова
Елена Димитрова преди 25 дни
Ели да нямаш в наталната карта дева?
Lilia Ivanova
Lilia Ivanova преди 25 дни
Понеже няколко пъти каза парти и ми напомни за една сцена от Friends, когато Моника каза на Чандлър "Honey, I love you, but if you call our wedding a party one more time you may not get invited." 😅 Видеото беше много интересно и ще се радваме да гледаме как планирате важния ден. 🤗
MakeUpButHow
MakeUpButHow преди 25 дни
Хахаха оо да вярно! Лелеее трябва пак да си пусна Friends 😆
Nadezhda I.
Nadezhda I. преди 25 дни
И аз се сетих за сцената, докато гледах видеото 🤣
Daniela Dobreva
Daniela Dobreva преди 25 дни
Много очаквано събитие със нетърпение ще очаквам всичко споделяш Ели.Това е страхотно че си решила да смесиш от традиционните на двете държави в какъвто и начин за си решиш да ги представиш по модерен вариант.Прегръщам те и ти пожелавам успех в подготовката на голямото събитие.
MakeUpButHow
MakeUpButHow преди 25 дни
Много ти благодаря Дани 🤗
Diana Dimitrova
Diana Dimitrova преди 25 дни
Подготовката за сватба е много вълнуващо преживяване. Аз сама организирам своята за това лято и ако случайно решите да направите вашата в някое красиво градче в България препоръчвам Велико Търново. Мисля че датчаните ще са впечатлени :) Това, което сте решили с Майкъл напълно съвпада с нашето решение за малка, романтична сватба, която ще направим в Арбанаси. Та ако се спрете на България и нашия край като вариант съм на среща с информация за всеки детайл от една сватба :) Относно роклята ти препоръчвам да пробваш тип русалка. Аз също не съм висока и дизайнерката на роклята ми препоръча този модел.
MakeUpButHow
MakeUpButHow преди 25 дни
Велико Търново има специално място в сърцето ми - живяла съм там и винаги си го спомням с усмивка. Сигурна съм, че сватбата ви ще бъде прекрасна! 🤗
Sezer Şimşek
Sezer Şimşek преди 25 дни
Mila Eli jelaya vi mnogo 🍀🍀💖
Nina Ivanova
Nina Ivanova преди 25 дни
Страхотна си Ели всичко хубаво ви желая и се обичайте
Теодора Георгиева
Теодора Георгиева преди 25 дни
Браво Ели. Ти си толкова позитивна и прекрасна. Желая ви всичкото щастие на света с Майкъл
Ralitsa Dimitrova
Ralitsa Dimitrova преди 25 дни
Ели прекрасна си пожелавам ви изкренно най щастливата ви свадба и знам че ще е такава защото и двамата сте едни от малкото късметлии да срещнете най правилния човек и още по хубаво е че го осъзнавате❤️❤️❤️.. Защо имам едно чувство когато говориш все едно всеки момент ще заплачеш
Anita Yordanova
Anita Yordanova преди 25 дни
Прекрасна си, Ели! Никога не забравяш от къде си тръгнала и е също толкова прекрасно,че носиш българското в себе си. Сигурна съм,че сватбата ще бъде невероятна. Пожелавам ти успешно и безпроблемно планиране на сватбата. 😍
Venelina Haumont
Venelina Haumont преди 25 дни
Много се вълнувам за сватбата, сигурна съм, че ще надминеш себе си с организацията и декорацията на цялото събитие 🥰
Mariq Kostadinova
Mariq Kostadinova преди 25 дни
💓💓💓💓
Development Engineering
Development Engineering преди 25 дни
Здравей Ели, аз съм вече от 9 години омъжена и имах прекрасна сватба организирана от съпругът ми в неговият град. Защо ще чакате цели 1-2 години? Ще ти писне от чакане и планиране. Бих ти дала съвет да нямаш големи очаквания към материалното планиране, дори и една скромна сватба би могла да е пълна с любов и прекрасна. Емоцията идва от любовта. А и с тази пандемия, локдаунът е на вълни, няколко месеца отварят, няколко месеца затварят всичко. Аз бих организирала сватбата си в имението на семейството на Майкъл, така сте независими от ресторанти, бих наела кетъринг за храната. И бих направила сватбата съвсем спонтанно през месец юни или юли, когато е топло. А ако имате гости с деца ученици, тогава може би през август заради ваканциите. Тогава ще е началото на премахването на ограниченията. Според мен през септември, когато вирусът се връща заради зимният сезон, започват пак всичко да затварят.
Цветелина Йорданова
Цветелина Йорданова преди 25 дни
И аз мисля така, 1 година е мнооого време,не се звае каквъв ще е светън тогава.Това лято е най -добре,малка красива сватба с най близките и това е.Нше се сгодихме март,през юни де оженижме,сватбата беше с 30 мовека ,почти без пари.Беше много красива и уютна,в двора на къщата на баба ми,страхотпи снимки направени от една приятелка и с роклята на мама,която прехравих,украсата на вкичко направих сама.Женени сме от 8 години.Успех ❤
MakeUpButHow
MakeUpButHow преди 25 дни
Благодаря за милите думи 🤗Има много неща, които трябва да се вземат предвид, така че тепърва ще му мислим и ще решим кое е най-правилното за нас.
Mariq Radeva
Mariq Radeva преди 25 дни
Бъдете живи и здрави и все така влюбени!❤🥂
MakeUpButHow
MakeUpButHow преди 25 дни
Благодарим 🤗 Поздрави и всичко добро и на теб!
Христина Докина
Христина Докина преди 25 дни
Еха, Ели, много се радвам за вас! Бъдете все така влюбени и щастливи! ❤🍀
MakeUpButHow
MakeUpButHow преди 25 дни
Много ти благодаря! 🤗
Kremena Jordanova
Kremena Jordanova преди 25 дни
Не знам защо но аз си представям вашата сватба в къщата на родителите на Майкъл (може да се направи тента - в случай на лошо време) ти със леко прасковена рокля дантелена той в тъмно син костюм. Успех в планирането имате достатъчно време така че по полека не се стресирайте от сега.
MakeUpButHow
MakeUpButHow преди 25 дни
Благодаря ти, обмисляме най-различни варианти и изобщо не сме се стресирали 😆 сватбата всъщност е последното ни в списъка с приоритети за момента 🤗
SASHO JOKERA & BERNAT  - OFF BEE 2021
3:48
Sasho Jokera
Показвания 205 хил.
EMRAH - EVALA / Емрах - Евала, 2021
2:57
PlanetaOfficial
Показвания 1,6 млн.
MBT ft MARSO - KAJI CHE NE VAJA (Official Audio)
3:47
MBT
Показвания 99 хил.
OUR TRIP TO THE MALDIVES 💙🌴
14:37
MakeUpButHow
Показвания 105 хил.
БЯХ В ПЕРУ ЗА ЕДИН ДЕН + GIVEAWAY
31:28
Valerie Yordanova
Показвания 37 хил.
Мисия "НАШ ДОМ" еп.1 🏡
22:15
Naum & Tea / Наум и Теа
Показвания 166 хил.
SASHO JOKERA & BERNAT  - OFF BEE 2021
3:48
Sasho Jokera
Показвания 205 хил.
EMRAH - EVALA / Емрах - Евала, 2021
2:57
PlanetaOfficial
Показвания 1,6 млн.
MBT ft MARSO - KAJI CHE NE VAJA (Official Audio)
3:47
MBT
Показвания 99 хил.
Kardeşlerim 12. Bölüm Fragmanı | O çocuk...
0:51
atv
Показвания 2,1 млн.
Кървава Луна: СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 4
24:19
The Boxing Antelope
Показвания 404 хил.
Happier Than Ever
0:15
Billie Eilish
Показвания 11 млн.
Ицо Хазарта feat. Valentina - Само споко [Official Video]
3:43
FacingTheSunOfficial
Показвания 734 хил.
MBT ft BM - PO GORESHTOTO (Official Audio)
3:29
MBT
Показвания 56 хил.