ВНИМАНИЕ | Пешеходци на пътя | Права и задължения | Safety BRI4KA Academy | Ep6 | ENG SUB

  Показвания 87,231

Bri4ka. COM

преди месец

ВНИМАНИЕ! Пешеходец на пътя !
Днешната тема, на която ще обърнем внимание, са най-уязвимите участници на пътя - ПЕШЕХОДЦИТЕ. С Димитър Илиев ще си поговорим за всички рискове и проблеми свързани с тяхното придвижване. Ще ви покажем най-честите причини и ситуации, които водят до блъскане на пешеходци. Рубриката ни е част от общите усилия за повишаване на пътната безопасност и се реализира съвместно с Държавна агенция “Безопасност на движението по пътищата”. Нека бъдем по-внимателни и да останем живи на пътя!
Споделяйте видеото с #напътяживотаеспредимство за да достигне до повече хора!
- - - - - - - - - - - - -
Партньорите, които застанаха зад нашата кауза:
Bridgestone: bit.ly/33YMhk5
Bosch Engineering Center Sofia: bit.ly/332fUS7
Mostauto: bit.ly/34MzuSZ
#safetyBri4kaacademy #pedestrians

Коментари
vulturebg81
vulturebg81 преди 8 дни
Имах случка преди години с човек, клекнал зад колата да си връзва обувките. Поглеждам на огледалата, всичко чисто, тръгвам и в един момент го виждам да се изправя и после му викам 'Човече, чуваш, че колата работи, напред няма къде да отида, защото има кола, с какъв акъл клякаш да си връзваш обувката'. Само ми вдигна рамене.
Angel Mihaylov
Angel Mihaylov преди 16 дни
11:35 Шофьорът в другата лента трябва да е изключително тъп, че да не очаква пешеходец зад спряла кола на пешеходна пътека.
Добрин Генков
Добрин Генков преди 19 дни
Страхотно видео!!! Адмираций на всички участници и рекламодатели! БРАВО!!!
Borislav Marinov
Borislav Marinov преди 29 дни
Хора моля ви продължавате да правите такива неща ❤️
mariqn rusev
mariqn rusev преди 29 дни
Искам да попитам .Понежа нося очила докато карам ,ако се наложи да направя такава маневра като м.Катастрофа как да постъпя?Ако се врежа като него еарбега ще ми напълни очите със стъкла
Starky Hutch
Starky Hutch преди месец
Като изрежа бегачката с правата тръба те сами спират . Шегувам се сега сериозно , в България пешеходците са доста опасни и другото което е трябва на опасни места за пресичане да сложат оребрение на асфалта защото е като стъкло и лек дъждец го прави като лед...
Gri6a Yordanov
Gri6a Yordanov преди месец
Аз за тва пресичам (когато бързам) зад автобуса предпочитам да не ми спрат или да ми спрат и после да си чеша задника от псувни от страна на шофьора от колкото да имам счупена ръка крак и на шофьора да му създавам излишни проблеми
BeTaTesTeR
BeTaTesTeR преди месец
Забравихте да кажете за пресичането на колоездачите докато карат колелото защо не трябва да се прави. Сега с Филип като тръгнете да пресичате пеша и изведнъж се сепнете може веднага да отскочите една крачка назад и да се размине работата. Ама като се изсипеш с колелото и изведнъж видиш колата и се стреснеш не можеш да се върнеш назад, нито толкова бързо да скочиш и да преминеш пред колата. Стъписват се както са на колелото и на никъде, не знаят как да реагират. А като си слезнал и го буташ веднага можеш да се дръпнеш назад или да отскочиш на някъде. Случвало ми се е, едно дете така излезна с колелото, имаше храсти и не се виждаше и то си излезна с колелото и като ме видя колко съм близо видимо се стресна ама вече излязал с цялото колело нищо не можа да направи.
Izrod
Izrod преди месец
Като шофьор винаги намалявам на пешеходна пътека, а като пешеходец спирам и се оглеждам дори на пешеходната пътека дали мпс-то ще може да спре, не да тръгна като кон с капаци! Това с крака на спирачката обаче не винаги го правя, понякога просто отпускам газта, а така може да се спести време при наложително спиране, така че ще го направя навик. Още едно важно правило за колоездачите: слизаш и буташ колелото на пешеходната пътека, а не както си на колелото с 20 км/час да тръгнеш да пресичаш! Учете и децата на тези правила, после няма значение кой крив и кой прав като го сгазят!
Yavor Tzantzarov
Yavor Tzantzarov преди месец
В българия всички карат като варвари квито са си попринцип
Nedyo Ivanov
Nedyo Ivanov преди месец
Велики сте , може да направите клип за слепи зони при камион . Много водачи , мотористи , велосипедисти и пешеходци не се съобразяват с това .
Ивайло Асенов
Ивайло Асенов преди месец
Браво момчета пак топ съвети. 15:20 баща му на това му вика, на гроба му пишеше "Той беше с предимство". Стигне ли се до най - лошото няма знацение кой е бил с предимство. Минало вече, човека не можеш да го върнеш.
_CrAzYHeAdS _
_CrAzYHeAdS _ преди месец
napraite i za motoristite shtoto mene 100 puti vlizat pred men i mi rejqt putq
Svetoslav Bogdanov
Svetoslav Bogdanov преди месец
Страхотен епизод! Хубаво е да се напомня това на шофьорите и на пешеходците, само дето не обръщат внимание много чето. В малките улички, където са напаркирани автомобили навсякъде и един до друг, се кара с доста поече от 30. Живея близо до Ломско шосе в жк. Надежда - шофьорите паркират навсякъде, включително и точно пред пешеходни пътеки, включително и на места, където е забранено, пешеходци-нинджи изскачат отвсякъде, много често се кара със скорост доста повече от предвиденото, така че, да - епизодът е страхотен, но това е нещото, което задължително ТРЯБВА да се знае. Истината е, че епизодът е страхотен и ако това промени поне на един тарикат начина на шофиране ще съм много щастлив.
ne6tolesno zanamirane
ne6tolesno zanamirane преди месец
Този люлинския индивид с каква скорост са го блъснали, щом с 30км били 80%, с 40км - 30% шанс да оцелее?
Viktor Karnolski
Viktor Karnolski преди месец
Има и друг начин без дори и да блъскаш другата кола ако се осъзнаеш.Като видиш че колата отсреща е спряла на пешеходна пътека да се подразбере, че има пешеходец, въпреки че не съм шофьор.
Nikola Raychev
Nikola Raychev преди месец
5:40 Хората снимат видео за безопасността и на заден план всиччко нередно прави шофьора- пуши, говори по телефона и без колан. Трябваше да го спрете да му пуснете да гледа малко видеа
N1ki7o
N1ki7o преди месец
Вземете купете на мистък катастрофа една яка за каската, че ще си строши врата с тая каска
Rosen Ivanov
Rosen Ivanov преди месец
Гледам поредицата с интерес, но какво оправдание имат пешеходците спрямо нас шофьорите? Да ние сме с машината връщаш назад ,преди това си погледнал и трите огледала, но хоп чуваш неприятен звук ... спираш веднага. Притеснен поглеждаш ..... човек сърцето в петите?!?! веднага почваш : Добре ли сте? Имате ли нужда от помощ? Не Ви видях съжалявам наистина погледнах няколко пъти.... И така инжинерите който са замислили колата явно са преценили, че една бяла светлина обозначаваща, че колата ще върви назад е достатъчна . Да обаче видиш ли ти човека имал да публикува много важна снимка в момента и ти като си проверил го е нямало, но той върви устремен без да спира защото неговия социален живот е много важен, но някой безрасъден шофьор го блъска и той пада. При падането има огромни щети човека е тотал-щета неговите най-нови дънки са изцапани протектора за 8 лева е спукан маратонките са ужасно изкаляни и мръсни тъжна гледка. Според мен единственото решение е да сложиме звукови известявания като при строителните машини защото ще е много по лесно да се монтират на няколко милиона коли от колкото да се възпитат НЯКОЛКО МИЛИОНА ПЕШЕХОДЦИ.
basd asad
basd asad преди месец
Iskam face reveal na mr katastrofa
Stanimir Rankovski
Stanimir Rankovski преди месец
Поне в моя град най-голяма трагедия е с възрастните хора, пресичат когато и където си поискат. Някой казват: те така свикнали, едно време нямало такова движение и коли. Добре бе.. ама това е било преди 50 години, няма ли да се свикне вече? Едно е забавена реакция с възрастта, ама то няма общо с това да се огледаш и/или да потърсиш пеш. пътека. edit: като ученик само с автобуса пътувах. Никога не съм правил малоумщината да сляза и да мина пред/зад автобуса, не е само при шофьоря вината. Ние трябва да внимаваме заради другите, защото хората около нас правят глупости, шофьори или пшеходци, няма значение. Винаги оглеждам тротоара при пеш. пътеки преди да мина (например).
Milen Nedkov
Milen Nedkov преди месец
Още преди 10 години като отидох в чужбина, първото което ми направи впечатление, бе че ми направиха път на пешеходната пътека, без драми, без филми. Правилата ги спазват.... е защо ние там в нашата държава не можем да го научим как да го свържем това ? !
Hizzly Play
Hizzly Play преди месец
На мистър катастрофа веднага да му платите вредни,че човека ще го уморите :Д то не беше пиене ,то не бяха удари, та какво ли не беше ;Д
Arthur Dent
Arthur Dent преди месец
Един живот да сте спасили струва си! Гледайте ги, лайквайте ги, шервайте ги, спасете пешаходец, сгазете ван ;D
Ivo Marinov
Ivo Marinov преди месец
Има още една неприятна ситуация. Еднопосочни квартални улици, или такива в които сме без предимство, но отново квартални със спрели коли пречещи на видимоста, оглеждаш се да видиш дали идва някой от дясно, тръгваш в ляво и там се оказва пешеходец, често решил вероятно да премине , защото и ти си спрял. Ако си направо има шанс да го видиш, защото имаш секунда да тръгнеш и да пресечеш кръстовището, но на ляво, когато е и в мъртвата зона на колонката е много неприятна ситуация!
Марин Ангелов
Марин Ангелов преди месец
Бричка , бате .... и на пешеходна ти като си на 3 метра от нея с 50км/ч мое ли да спреш бате ако пешеходеца е отпуснал широките крачки ? :D
Simeon Mihaylov
Simeon Mihaylov преди месец
Много професионално видео с прекрасни съвети за начинаещи водачи на МПС и не само начинаещи.
Ivan Dimitrov
Ivan Dimitrov преди месец
МНОГО ПОЛЕЗНИ ЕПИЗОДИ - БРИЧКА АКАДЕМИ. ЕВАЛА !!!
Ceci Kirov
Ceci Kirov преди месец
Филка почни да правиш клипове на коли 1999,2000,2005 година повече се карат във България по интересно ще бъде моля 😁
Stoyan Argirov
Stoyan Argirov преди месец
И подаваш сигнали за паркирали автомобили върху или пред пешеходна пътека и след 2 месеца ти връщат безумен отговор и никаква санкция. И така след няоклко пъти те отказват да подаваш сигнали и се трупа една статистика накрая.
TheRhinox
TheRhinox преди месец
AАре стига сте трошили тия X-type-ове лее
Stanjola
Stanjola преди месец
05:49 мистър бесен селтак си хвърля фаса през прозореца... Няма да се оправим никога. Евала на Филип и на Митака за желанието, но ние сме си такова племе че колкото и да ни се говори, ние знаем по добре как се прави.
Martin Jelyazkov
Martin Jelyazkov преди месец
Поздравления за сериозния епизод! Много често забравяме, че все пак не сме само пешеходци, колоездачи или шофьори и трябва да сменяме перспективата и да се поставяме на мястото на другите участници в движението. Пешеходците да пресичат много внимателно, колоездачите да не се мятат от тротоара на платното без да се интересуват зелено ли е, червено ли е, а за шофьорите е ясно, по-лекичко каране, без нерви, че тогава стават батаците. Безаварийно на всички!
Mitaka 72
Mitaka 72 преди месец
Едно важно нещо - както шофьорите нямат право да ползват телефон, докато шофират, така пешеходците не трябва да имат право да си гледат телефоните, когато пресичат.
McBuLLeT
McBuLLeT преди месец
Вана не е 2.5 xD xD xD !!!
Georgi Nikolov
Georgi Nikolov преди месец
Продължавайте в същия дух! Браво!
Nikolay Liubomirov
Nikolay Liubomirov преди месец
Браво, супер видео. И браво, че е преведено и на английски.
Петър Ликов
Петър Ликов преди месец
Много хубаво видео обаче далече от истината за много неща . Когато си пешеходец псуваш шофьорите , а когато сме шофьор псуваме пешеходците. Бг реалност . Тва че няма пари и никой родител който няма голяма възможност ще предпочете да купи по евтини дрехи на себе си или детето . Него какво го бърка дали дрехите са отразителни или не , нали са дрехи. И не , не ви искам мнението на другите.
Златко Григоров
Златко Григоров преди месец
bgcd.info/one/gme7kpJ4ZYbJqHk/video За това на пешеходна пътека не се изпреварва.
chavdar_07
chavdar_07 преди месец
Направи Test and drive на Opel Zafira
Enis Yuliyanov
Enis Yuliyanov преди месец
Pokazi ni C43 AMG
Nikolay Nikolov
Nikolay Nikolov преди месец
Поправете ме ако греша, но пресичането на улицата трябва да става не пред а зад автобуса.
Miro
Miro преди месец
За съжаление българските пътища са пренаселени от изнервени, закъснели, бързащи, най вече нагли шофиори, които притискат дори спокойните да карат прекомерно. От скоро време предпочитам да карам по-спокойно и от тогава всяка седмица попадам на по някой Бай Ганю. Крешене, биене на клаксони, сечене на път, виещи двигатели, опасни маневри, прочие, и за какво? За да застанат пред мен на светофара. В България така са обърнати нещата, че по-агресивният шофьор е и по-безопасен, тъй като спокойното каране отприщва в джигитите някакво примитивно чувство на бой-бягство и те почват да правят бели. А пешеходците? Те вече са свикнали на тая лудост. Дори пешеходна пътека плахом пресичат, камо ли да попаднат в тия ситуации, които вие описвате. Не че не трябва да се внимава де, ама аз да си кажа. Нещата нe стоят в действителност така, както са на хартия.
Miro
Miro преди месец
С други думи, ако не прегазя аз пешеходеца, изнервеният джигит зад мен изпреварващ 3 коли ще го прегази. Ни така, ни така.
Miroslav Velizarov
Miroslav Velizarov преди месец
До тук разбрах ,че главният виновник е водача на мпс -то,и реклама на гуми.В следващата тема да видим ,пеш. пътеки през 20 метра ,как пресичат пешеходците,и да не отваряме темата за къде да се паркира.По този модел в момента ,всички сме потенциални жертви
Evgeni Ganchev
Evgeni Ganchev преди месец
face reveal na mr katastrofa
Georgi Vanev
Georgi Vanev преди месец
Димитър Илиев най-добре да си седи само вкъщи и да не излиза, на пътя отвсякъде дебнат опасности... Толкова притеснен и вечно разтревожен.
Derony Goranov
Derony Goranov преди месец
Браво Браво
Matei Mateev
Matei Mateev преди месец
Наистина много поучителни неща интересно разумът над всичко
Matei Mateev
Matei Mateev преди месец
Браво
Burek King
Burek King преди месец
Евала правя на мистър катастрофа. Хора, пичагата си рискува живота за да ни демонстрира и да направи нещо полезно за нас.
Black Hand
Black Hand преди месец
Биеш спирачка, слизаш и му пъхаш телефона в гъза да си знае за следващия път когато пресича с телефон без да се огледа :)
Hristian Atanasov
Hristian Atanasov преди месец
Как да го кажа ... Евала за епизода много е полезен ,но според мен културата на пешеходците и велосипедистите е много ниска. За пример ще дам град Хамбург, Германия където живея вече повече от 3 години . Там трудно ще видиш пешеходец да пресича неправилно или велосипедистите да "шарят" по пътя или тротоара , има и такива които го правят , но са предимно такива на които не можеш да му го обясниш по начин който да те разберат. За водачите на МПС няма изобщо да говоря тук се спазват ограниченията даже ако е 70 те карат със 60 в България ако може при 50км/ч ще карат със 150 ...
Митко Жечев
Митко Жечев преди месец
Защо в София на кръстовища, които са много натоварени, при които пуска колите, които са наляво и тези направо едновременно, при които за да направиш ляв завой обикновено го правиш, след като светне червено за тези, които са били направо и е трябвало да ги изчакваш, в същото време и за пешеходците е зелено.. абсолютна предпоставка за инциденти с пешеходци...
Ади Х.
Ади Х. преди месец
Вашите епизоди ме мотивират супер много да карам безопасно. Радвам се, че обърнахте палачинката и засегнахте и пешеходците, и особено колоездачите, които също имат някаква вина в такива ситуации. Особено велосипедистите, които не носят нито коаски, нито жилетки, нито нещо, с което да сигнализират за присъствието си и минават ту през пешеходни, ту по път. Не ме разбирайте погрешно и шофьорите сме гадове, но невинаги сме на 100% само ние виновни.
Emral Yukselov
Emral Yukselov преди месец
Всеки път казва че е най-важния епизод
Ilkata2002
Ilkata2002 преди месец
19:18
Borislav Milanov
Borislav Milanov преди месец
Уважение към труда ви.Спасявате живот.Шапки долу пред Филип и Митко.
Vasil Vasil
Vasil Vasil преди месец
bgcd.info/one/gme7kpJ4ZYbJqHk/video "И отпред го бутнахме и отзад го бутнахме, отвсякъде" хахахахах Филка това де не ти е Преслава :D:D:D:D
Daniel Dimitrov
Daniel Dimitrov преди месец
Докато тъпото ни българско племе не се научи къде се пресича, (а това е на специално обозначени места) вместо да прескачат по мантинелите и да се правят на хитри с мисълта "е я къде е пешеходната ма ше мина оттука да не се разкарвам" всеки 4ти починал да е пешеходец скоро ще ни се вижда утопия. Докато не почнат да се пишат солени глоби за неправилно пресичане и докато не се загубят няколко живота явно няма да се научим.
Manuil Nedyalkov
Manuil Nedyalkov преди месец
И пешеходците трябва да гледат това видео... В Холандия ме впечатли как децата знаят правилно да пресичат - винаги чакат контакта лице в лице с шофьора, след това вдигат ръка и тогава тръгват. В България съм виждал възрастни хора на 30-40 години и НЕ знаят как да пресичат, а знаем, че в България инфраструктура е под всякаква критика, всеки си паркира, където си поиска и така ситуациите са много... Тук в Холандия, инфраструктура така е конструирана, че минимизира до абсолютен минимум ситуациите - умни светофари с детектори, лампи навсякъде(дори понякога може да забравиш да вкл. светлините си нощем). Данъците са безмилостни, но поне го правят за наша безопастност. Същевременно, в училище децата ги обучават да бъдат бдителни и внимателни на пътя.
Mario Trifonov
Mario Trifonov преди месец
Натисни кика до ламарината
Vasil Vasil
Vasil Vasil преди месец
Аз винаги казвам на тъщата "пресичай без да се оглеждаш и на червено " да си зне...
Peter Petkov
Peter Petkov преди месец
Бричката мяза на човек, който нон-стоп отнема предимство и кара над ограничението :ДД
г-н Гочев
г-н Гочев преди месец
Беше редно да обясните на пешеходците, че един шофьор има 100 задължения зад волана и не винаги може да реагира или да бъде концентриран през цялото време. Пешеходеца има едно елемнтарно нещо да направи и това е да се огледа и прецени дали момента е подходящ за пресичане дори да е с предимство. Както казахте, 2/3 или 40 тона няма да се съобразят с 60 кила човек ако се случи инцидент. Нищо не казахте и за културата на пешеходци като такива, защото смея да кажа, че 60/70% от шофьорите вече се съобразяват изцяло с пешеходците докато поне според мен едва 10% от тях се съобразяват с шофьорите! Редовия пешеходец не взима отношение към проблема защото за него няма адекватни законови санкции, цялата вина се прехвърля на шофьора. Ако пешеходец премине неправилно ако лежи 2/3г в пандиза и глоба 5/10 хил. лв. дали няма да се научат? Същото се отнася и за нас шофьорите! Трябват рестрикции, закони и институции които да ги прилагат, до тогава така ще се оглеждаме като зайци а само шофьорите поемаме вината, това не е правилно!
Александър Цветанов
Александър Цветанов преди месец
Абсолютно точен коментар. Много от пешеходците са на принципа - Шофьорът трябва да ме пази :). Да, факт, трябва да пазим пешеходците, защото наистина да най-уязвимите, но и те винаги трябва да се съобразяват с нас. Всеки пресича където намери, за жалост лично съм ставал свидетел как до подлеза на метрото на Цариградско, вместо човекът да пресече през подлеза, премина 6 ленти. Тъй че освен да бъдат обвинявани шофьорите, нека и пешеходците да започнат да се съобразяват и да мислят за своя живот, а не само да говорят как те трябва да бъдат пазени и докато си рови в телефона да скочи от храста :)
Miroslav Velizarov
Miroslav Velizarov преди месец
Много точен коментар.
Ivo Yankov
Ivo Yankov преди месец
Филипе , професоре , господин катастрафа , мойте адмирации за тези видеа ! Много са полезни ! Искам един клип какво трябва да правим като изкочи куче или животно на пътя как да реагираме в такава ситуациа , какво може да се случи като ударим животно , какво да правим с трупа след удар .
Ivo Balov
Ivo Balov преди месец
Хвърляш го в багажника и после във фурната
Xopxe
Xopxe преди месец
5:48 говорете и за шофьори като този :D
Ivcho Gaming
Ivcho Gaming преди месец
Вуьчо ми е бил блъскан с кола която се е движела с 100 км и е оживял!!!
Ivo Balov
Ivo Balov преди месец
да бе да
Boris Nikolov
Boris Nikolov преди месец
Изключително полезен и поучителен епизод, благодаря Ви!
Ivan Markov
Ivan Markov преди месец
Бричка защо не направиш един плейлист или цял клип с коли подходящи за първа кола и защо са подходящи
Gabby Tech
Gabby Tech преди месец
Обичам да уча без да се налага да чета 😀
Zafir Klisuranov
Zafir Klisuranov преди месец
Браво много полезно видео
Skyshatter
Skyshatter преди месец
Е тва е .. да се учим как да пазим хора който не се и опитват да се пазят сами Излиза си човека за някъв бус, скачам на спирачките и оня ми крещи "ти не ме ли виждаш бе идиот" ... ми sorry ама днеска не съм излязъл със Инфра Червените очила да виждам през стени и тнт. Друг пример : На 15м съм от пешеходната и жената решава че е безсмъртна и тръгва да пресича без да се замисли аз за тия 15м и с 30 км/ч че трябва да я видя,да натисна спирачките и колата да спре.
brother97081
brother97081 преди месец
Ако стане критична ситуация ,отместваш погледа защото инстинктивно човек се насочва там където му е погледа ,за това ако някой недай си боже ти навлезе насрещно ,гледаш насрани и веднага бягаш в банкета .Надявам се никога да не ми се налага да го приложа.Също когато ме заслепят нощем с мега силните си фарове ,гледам долу вдясно ,там пътя е най видим и се ориентирам.В малките улички винаги карам бавно а видя ли деца още по-бавно и в готовност за спиране.
Burgiqta
Burgiqta преди месец
10:57 върха на простотията
Alexander Panayotov
Alexander Panayotov преди месец
Палячовци дават акъл
BiG ChUngESs
BiG ChUngESs преди месец
uf gorkiq mr. katastrofa 😓😢
Woody Woodpecker
Woody Woodpecker преди месец
Най добрата поредица. Адмирации момчета за това което правите
Atanas Vasilev
Atanas Vasilev преди месец
Шофьор съм от 15 години и искам да ви благодаря на вас и целият екип за това което правите! Това видео трябва да го изгледа всеки, без значение шофьор или пешеходец!
Kalina Zankova
Kalina Zankova преди месец
3:20 да И любимите ми пешеходци които като видят че колата се движи назад тичатда минат зад колата по-бързо.
Виктор Минков
Виктор Минков преди месец
Всички видяхме случката от изминалите дни в Люлин, с пешеходеца който пресече неправилно и полетя, за щастие оцеля. В случая и пешеходеца беше виновен за неправилното пресичане, но и шофьора за превишена скорост.
Dani Bobi
Dani Bobi преди месец
А така обяснете им че пешеходната пътека не е подлез и да се оглеждат
Stefan Lyubenov
Stefan Lyubenov преди месец
Направете видео и за правилата за движение по пътищата, моля! Има супер много хора, които просто си плащат книжката и сядат зад волана.
Ivan Angelov
Ivan Angelov преди месец
Само в България, като блъснат пешеходец, после го и бият.
Kiril Draganov
Kiril Draganov преди месец
Поздравления на целият екип за работата над идеите,които са важни за така не толерантното ни общество ,по отнешение на “Пътната Безопстност”!
Veselin Filin
Veselin Filin преди месец
Много полезен епизод, пичове! Обаче, искам да кажа, че много често пешеходците пресичат на необозначени места ИЛИ на червен светофар, докато си ровят в телефона. Нека всеки участник в движението да бъде отговорен към всеки! Благодаря! ✌️😎
mrbullshit15
mrbullshit15 преди месец
Браво много полезно,но ако бяхте докрали и камион да се види и от неговата гледна точка на спиране защото много хора си мислят ,че камиона спира като лек автомобил
Vikeca Lifestyle
Vikeca Lifestyle преди месец
Наистина е много голям проблем това! Добро видео!
turbolover777
turbolover777 преди месец
Браво за труда!!! Кофти филм е,да качиш нЕкое говедо на капака! 😂😂😂
Иван Стойчев
Иван Стойчев преди месец
Много от пешеходците, особено на пешеходна пътека точно като са с предимство, пресичат без да се оглеждат, гледайки в телефона си... Много хубаво място сте избрали, Студентски град... Там е масово и не само там. И в двете позиции съм бил, всеки си мисли, че е с предимство...
Денис Димитров
Денис Димитров преди месец
Незнам ама тоя мистър (Катастрофа) вие го напивахте, блъскахте как издържа човека.. 🙆‍♂️😂
Hyusein Yashar
Hyusein Yashar преди месец
В България никой не спазва правилата и всеки си кара както иска, също така и инфраструктурата е шит! Ако от 10 шофьора 2 спазват то останалите 8 НЕ! Карам в Берлин Франкфурт Хановер и други големи градове без инциденти и проблеми а в България със страх....
JDM CAR LOVER
JDM CAR LOVER преди месец
Реално като велосипедист на пешеходната трябва да слезнеш и да буташ велосипеда, а не да го караш като си на пешеходната
Дани Харизанов
Дани Харизанов преди месец
На 5:55 човека до вас дава чудесен пример😀 без колан, говори по телефон и пуши цигара 🤔
Hristo Aleksov
Hristo Aleksov преди месец
molq se 1 ot tiq 4oveci s telefonite + slu6alki v setivata da gledat tozi epizod
Павлин Борисов
Павлин Борисов преди месец
Аз имах преди 3 години абсолютно същата ситуация, както инсценирахте към края на видеото, обаче с малката разлика, че пешеходеца НЕ БЕШЕ на пешеходна пътека. Успях да не го ударя и се ударих в паркирана кола. След като успях по някакъв начин да изляза от колата, то него вече го нямаше. Беше избягал. А през цялата тази ситуация той говореше по телефона. Нищо сериозно не се случи за щастие.
Peter G.
Peter G. преди месец
Добре, че пуснахте и такъв епизод. Вчера насмалко да смеля две девойки на пешеходна пътека. Насрещната лента пълна пред светофар, не се виждат, изскачат между колите, а аз си карам с между 30 и 40, виждам ги в последния момент, стрес, кова спирачката, АБС-а дава откат, а ония спрели посредата все едно чакат да видят дали ще ги блъсна или не.
jiconi Красна поляна
jiconi Красна поляна преди месец
Dobre de vsqkakvi polezni klipove pravish Bri`ka a zashto ne napravish klip za CEZ za toka koito plashtame i ni obirat postoqno A??/
Yellow Friend
Yellow Friend преди месец
Поздравления за клипа и съветите!!! Изключително важно от казаните неща е поведението на погледа на шофьора. Където гледа шофьора, натам отива колата, и дори и в случая с когато се кара лек автомобил това да не се усеща толкова, когато се управлява мотоциклет погледа води мотора и човека. Много пъти осъзнаването на точно това и отместването на погледа ме е спасявало и давало шанс да взема завоя и да не съм претърпял досега(да чукна да дърво все така да съм) нито една катастрофа с мотоциклет, въпреки че карам мотор от над 20години. Успех, безаварийна на всички. Мислете и бъдете винаги нащрек.
Кристиан Иванов
Кристиан Иванов преди месец
Някой неща не стоят така както ги описвате, иначе добро видео браво
Кристиан Иванов
Кристиан Иванов преди месец
@n1s0 абсолютно да 😃
n1s0
n1s0 преди месец
@Кристиан Иванов Кристално ясно те разбрах и си прав. Но е съвсем различно като си психически подготвен че може да изкочи човек отнякъде и караш с превишена скорост. Тогава пострадалият ще мине само с уплаха, но няма да се стигне до летален край.
Кристиан Иванов
Кристиан Иванов преди месец
@n1s0 ами мисля че и да ти ги обесня тук пак няма да ги разбереш, но ще опитам. Например и с 10км ч да караш ако някъв пич или дете ти изкочи между колите на супер малко разстовние например метър ти и да искаш пак не можеш да спреш.😀
n1s0
n1s0 преди месец
Дай да разберем и ние кое не е така както го описват, че ми стана интересно.
Спас Мешинков
Спас Мешинков преди месец
Тоа пак го ударихме 🤣🤣🤣 много добро видео бъдете живи и здрави 👍😁
На гости в гаража -  Galaxy Custom | Bri4ka
30:43
Bri4ka. COM
Показвания 84 хил.
Teaching a Robot Dog to Pee Beer
16:06
Michael Reeves
Показвания 7 млн.
Gipsy Casual x Merve Yalçın - Romale | Official Video
2:35
Gipsy Casual
Показвания 6 млн.
MAGDA / МАГДА - GOLDEN MASH UP [Official Video 2021]
4:57
Hit Mix Music
Показвания 271 хил.
[TinyTAN | CLIP] - Dynamite
0:44
BANGTANTV
Показвания 4,5 млн.
Mercedes събор 2018 - през обектива на Bri4ka.com
28:12
Toyota Rav4 III Gen | Test and Review | Bri4ka.com
29:53
Bri4ka. COM
Показвания 32 хил.
Новый AUDI e-tron GT. Tesla отдыхает?!
1:07:50
InfoCar: тест-драйвы авто
Показвания 461 хил.
BMW Събор 2019 през обектива на Bri4ka.com
30:02
Bri4ka. COM
Показвания 282 хил.
My dad’s 2JZ S14A Project
25:45
bgdriftgirl
Показвания 8 хил.
Teaching a Robot Dog to Pee Beer
16:06
Michael Reeves
Показвания 7 млн.
Gipsy Casual x Merve Yalçın - Romale | Official Video
2:35
Gipsy Casual
Показвания 6 млн.
MAGDA / МАГДА - GOLDEN MASH UP [Official Video 2021]
4:57
Hit Mix Music
Показвания 271 хил.
[TinyTAN | CLIP] - Dynamite
0:44
BANGTANTV
Показвания 4,5 млн.
На гости в гаража -  Galaxy Custom | Bri4ka
30:43
Bri4ka. COM
Показвания 83 хил.
Top 5 Mercedes EQS Features: Electric Luxury!
15:37
Marques Brownlee
Показвания 2 млн.
The Ford Excursion Is a Massive SUV With a Cult Following
24:17
Doug DeMuro
Показвания 652 хил.
Porsche 911 Turbo S 992 v 991 - DRAG RACE *New v Old*
8:13
carwow
Показвания 1,5 млн.
🔴 Топ10 коли на БГ мутри от 90-те!
7:03
В Десeтката
Показвания 29 хил.
I Stole My Neighbors Cars and Spent Thousands of $$$ Modifying Them!
13:09