СЛУЖИТЕЛКА НА ИЗМАМНА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ЗАРЯЗА ОТВОРЕН ОФИСА СИ И ПОБЯГНА ОТ КАМЕРАТА НИ

  Показвания 75,334

Господари на ефира I Gospodari na efira

преди месец

Гледайте всичко от УЕБА на едно място: gospodari.com/
Последвайте Господари на УЕБА:
gospodari/
gospodariofficial
Скъпи приятели, от 2014 година насам ви разказваме за туристическата агенция „Солеос Виа“, която предлага почивки на промоционални цени по време на специално организирани презентации, но след като хората си платят за обещаната ваканция, така и не се стига до осъществяването й. През годините изгорелите са десетки, в следствие на което от юни 2018 година „Солеос Виа“ вече няма лиценз за упражняване на дейност като туроператор. Това обаче не пречи презентациите да продължават. Гледайте!
#gospodari #господари #gospodarite #господарите #gospodarinaefira #gospodarinaweba #господаринаефира #господаринауеба #гафове #gafove #твгафове #изцепки #смях #smqh #memeta #мемета #popolina #popolinavox #пополина #димитъррачков #зуека #марияигнатова #dimitarrachkov #zueka #mariqignatova

Коментари
tanya georgieva
tanya georgieva преди 11 дни
НАРКОМАНИ СТЕ ТВА Е! ТОЛКОВА МИ Е ПОЗНАТА ТАЗИ АРОГАНТНОСТ,ЧЕ НЯМА КАК ДА ОБЪРКАМ!ПРОСТИ СЕЛСКИ ГЛАДНИ ПСЕТА,КОЙТО НЯКОЙ ЩЕ ОТУПА ЗДРАВО! НАРКОМАНЧЕТА ОТ СЕЛСКИ ПРОЙЗХОД СЪС САМОЧУСТВИЕ НА БОГОВЕ! ХАХХАХ ! НАПРАВО МЕ ПОКАНИ ЗА СЛЕДВАЩА СРЕЩА ДА ДОЙДА ДА ТИ ДАМ ПАРИЧКИ ,ЧЕ ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД ,АКО НЕ СА ТАКИВА НАЙВНИЦИ КАТО НАС! И ДРУГО.....КОЙТО ВОДИ ДЕЛА И СЛЕДИ КОМЕНТАРИТЕ ЗА ТИЯ,ДА ПИШЕ ДА НАПРАВИМ КОНТАКТ И ДА СЕ ПРИСЪЕДЕНЯ ЗА УДОВОЛСТВИЕ.НЕ ИСКАМ ПАРИ ,А ДА ВИДЯ В ЗАТВОРА ТОВА АРОГАНТНО КОПЕЛЕ СЪС САМОЧУСТВИЕ НА ПРОФЕСОР И УСТА НА СПОРТЕН КОМЕНТАТОР!
Georgi Kolev
Georgi Kolev преди 16 дни
Такива псевдо агенции се крепят и поддържат само и единствено от незнанието и неграмотността на хората. Всеки един грамотен човек първо ще провери цялата история на агенцията, включително и дали въпросната агенция е легална. Няма значение възрастта на хората; колкото повече неграмотни и неуки хора, толкова повече и такива “агенции” ще никнат като гъби. Съжелявам ако съм обидил някой, но това си е самата истина. И още нещо, с риск да бъда оплют: Не мисля, че за това е виновен Борисов, Нинова, Доган и т.н. Все пак това са големи хора и би трябвало да мислят малко по разумно преди да си раздават парите ей така.
nonoza0408 nonoza0408
nonoza0408 nonoza0408 преди 29 дни
Видов ден ще дойде...Все някога ще стане неудобен на някой👌
Mihail Nikoloff
Mihail Nikoloff преди месец
Цялата държава е плъзнала с такива измамници и крадци. За това първият и най-главен проблем за България е съдебната система и изпълнителната власт. Докато те не започнат да работят, никога няма да се оправим, защото крадците ще ги хващат и пускат винаги.
Vladimir Petrov
Vladimir Petrov преди месец
Едно голямо БРАВО!
Georgi Sirakov
Georgi Sirakov преди месец
Тоя не е ли ял бой досега 10 пъти поне??? Много странно .
михаил панев
михаил панев преди месец
Бахти измамниците! Чиста ОПГ.
дидо лудия
дидо лудия преди месец
С кеф да им строшиш кокалите на такива измамници
Blaze
Blaze преди месец
Знаем ли адреса на г-н Минчев за един приятел питам.
Georgi Sirakov
Georgi Sirakov преди месец
Знаете офиса къде е
Ивайло Иванов
Ивайло Иванов преди месец
Къде си е премиерче,само се хвалиш ама си кръгла нула Бойко,до кога Господари на ефира ще ви вадят заплатите въшкари такива!
Ивайло Иванов
Ивайло Иванов преди месец
Само в България дори и да се окаже че си измамник пак можеш да си мамиш без да ти се случи нищо.Позор майка ви заспала.
Atanas Kunev
Atanas Kunev преди месец
Тарикатче))) ела да вземеш 200лв за екскурзия и да видим после как няма да ми ги върнеш
ViperLover Bg
ViperLover Bg преди месец
Господари на ефира...Големи мишки сте и такива ще си останете!! Преди 11 години като ви писах два пъти доста дълъг мейл, относно откраднатия ми бус и застрахователната измама, вие нищо.... Ставаше дума за голяма застрахователна фирма и се покрихте като мишки, защото щяхте да лапнете дръвче!! Въздухари сте, големи!!
Radilena Kova
Radilena Kova преди месец
Абсолютен ташак с хората 🤬🤬🤬
Green Void
Green Void преди месец
Три психопата от НОЩ и една мутра премиер маскираха и направиха на маймуни цял народ, а тези няма да илзъжат няколко човека. Дали?
Iordan Petkov Milkov
Iordan Petkov Milkov преди месец
Господари, сега сте по добри от преди, имате повече свобода!
Stefan Danev
Stefan Danev преди месец
Защо журналистката не си носи маската
Martin Mitov
Martin Mitov преди месец
А Иначе путтката е натупана със скъпи якета от кражби
Mihail Pisarov
Mihail Pisarov преди месец
ти Солеос Вита никой не ги закача също както склада с развалена храна заради който изгониха Митко Върбанов.
Sunay Sabriev
Sunay Sabriev преди месец
Е, да ама и Митко Върбанов много преигра човек. Бива да се правиш на умряла лисица ама той много прекали.
Lyu Lyu
Lyu Lyu преди месец
Защо не вземете да разследвате Ковид? Питайте защо са забранени аутопсиите, защо отказват на хора с бъбречни кризи, с инфаркти, инсулти, диабет, рак....достъп до болнично лечение? ПИТАЙТЕ! Питайте с какво ги инжектират вътре останалите, които са приети в болничните отделения и защо ги бият?
Hristo Krumov
Hristo Krumov преди месец
💗💘💜💞💝❤️💓💋🧡😻💛💟♥️💖💚💌💙💕🌹❣️2021...…........…......….....….....…......….......................................................…...….....……......…..…..........….......................….…...................
Рони Мамули
Рони Мамули преди месец
Хубаво, де, това колко години ще ни го показвате? Кой трябва да постави тези хора на място? Вие ли? Покажете институциите които не си вършат работата и този път... до дупка!
Nikoi !!!!
Nikoi !!!! преди месец
Направо ги палете кво ги чакате незнам ??????
Florida Sugar Gliders
Florida Sugar Gliders преди месец
Докато не ги вкарат в эатвора няма да спрат,елементарно е.
myuslyum asan
myuslyum asan преди месец
Ei taka i ne vidqhme edin reportaj za boiko ili nqkoi politik ot vas ,tak po tozi nachin ama sashtiq
Georgi Balev
Georgi Balev преди месец
Долната как бяга само трябва им един хубав бой изроди
Tanio Tanev
Tanio Tanev преди месец
Cqlata Durjava e pulna sus takiva bokluci takiva otrepki sa za ubivane
Петър Стоянов
Петър Стоянов преди месец
Защо не се обадихте на икономическа полиция или друг орган когато бяхте там и офиса беше отворен? Спокойно можеше да се направи проверка тъкмо с наличните документи, пари и други неща преди да са ги скрили или преместили или изобщо офиса да го махнат? Точно тогава всичко в офиса е като в работен просес и може да се докаже, че работят като туроператори, сега вече са се изпокрили и не можете да докажете, че работят това и мамят хора...
Biser Petrov
Biser Petrov преди месец
Това е действителността в България МЛАДИ ХОРА В ПРЕСТЪПНА ИЗМАМНИЧЕСКА СХЕМА ХОРА БЯГАЙТЕ ОТ ТАЗИ СГАН
Erceb Aptula
Erceb Aptula преди месец
Ей каскет къде си що не ги закопчаеш тези
Slavqna Ilieva
Slavqna Ilieva преди месец
Да
Deo Deo
Deo Deo преди месец
Браво,Господари! Истинско щастие е че отново сте на линия и хиляди българи ще разчитат на Вас. Живи и здрави да сте всички!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
:D :D :D ЕТО ОТГОВОРЪТ МИ на едно МАЛКО И ГЛУПАВО момче (такива най-лесно стават жертва на популистки измамници като ‘‘Измекяри без ефир‘‘ и учиндолския) което мисли, че в някои медии са НАРОДНИ хора, които са се събрали на ПОЛЗУ РОДУ, ето : ‘‘ДОРИ КРУПНИ МАФИОТИ И УБИЙЦИ като АЛ КАПОНЕ И ПАБЛО ЕСКОБАР СА ПОМАГАЛИ, и то ХИЛЯДОКРАТНО ПОВЕЧЕ , но това НЕ се прави непременно от ДОБРО СЪРЦЕ, а за СОБСТВЕН ПИАР !!!!! Специално СВЕТОВЕН ОТРОВИТЕЛ като ЕСКОБАР, който е ПОРЪЧАЛ МНОГО, МНОГО УБИЙСТВА, Е СТРОИЛ УЧИЛИЩА И БОЛНИЦИ !!! И ако неговите обекти МОГАТ да се ВИДЯТ И ПИПНАТ, при АРМЕНСКАТА ИЗМАМНИЧЕСКА ШАЙКА, ръководена от ДВАМА РЕЖИСЬОРИ И ТАРИКАТСКИ АРМЕНСКИ БИЗНЕСМЕНИ, каквито са БРАТЯТА ХАЛВАДЖИЯН, нещата стоят СЪВСЕМ ДРУГОЯЧЕ !!! Тъй като ЕДВА ЛИ си бил в ЦЕЛИ 4 МЕДИИ ( аз съм бил ! )ще споделя следното : ЗА ШЕФОВЕТЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ какво е направено РЕАЛНО, ВАЖНО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО това, ДАЛИ ИЗЛЪЧЕНОТО ЩЕ КАЧИ РЕЙТИНГА, а оттам И ФИНАНСОВАТА ПЕЧАЛБА НА ФИРМАТА !!!!! И КАКВО ТЕ ТОПЛИ ЛИЧНО ТЕБ това, че въпросната ТЪРГОВСКА И ИЗМАМНИЧЕСКА ПАСМИНА е свършила някаква УСЛУГА НА ГАДЖЕ НА СЦЕНАРИСТ от екипа, на ЛЕЛЯ НА ОПЕРАТОР, на ВУЙЧО НА РЕДАКТОР, на СЪСЕД НА ЗВУКОРЕЖИСЬОР и т.н. ???????? ВАЖНО Е ‘‘ГАНЬО‘‘ АХМАКЪТ да си каже ‘‘БРЕЙ, ТЕ ТЕЗ ПУМАГАТ МНОУ ВЕ, ЧУЕК‘‘ и да ПРОДЪЛЖИ ДА ‘‘ТЪРКА БИЛЕТЧЕТА‘‘ от своеобразната АРМЕНСКА ‘‘НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ‘‘ !!!!!! И тук ще сложа нещо , което МНОГОКРАТНО съм писал : САМИЯТ АЗ се бях съгласил да взема участие в ТЕХЕН ПОРЪЧКОВ репортаж, като практически ВСИЧКИ МОИ ОТГОВОРИ БЯХА ИЗ-РЯ-ЗА-НИ !!! От разговор, продължил НАД ПОЛОВИН ЧАС, ТАРИКАТСКИТЕ ГАДОВЕ оставиха ЕДВА около ТРИ МИНУТКИ !!! ОЩЕ ПРИ ПЪРВОТО излъчване, някои ПО-НАБЛЮДАТЕЛНИ зрители питаха ''Ама КАК ТАКА, при интервюто някак МНОГО БЪРЗО СЕ СТЪМНИ ?''...... Ами как няма да е ''''''БЪРЗО''''''', като ЦЯЛОТО МИ ДЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ, С КРАЙНО НЕУДОБНИ ИСТИНИ ЗА ПОРЪЧИТЕЛКАТА ( близка с фамилията Халваджиян, най-вече с Бебо , синът на Магърдич !!! ) бе НАПЪЛНО ПРЕМАХНАТО !!! Подходът при тези ГАДОВЕ ВИНАГИ Е ЕДИН И СЪЩ - едната страна ВИНАГИ Е ПРАВА, а другата е САМО КРИВА и трябва да изглежда като БОКСОВА КРУША, така, сякаш РЕПОРТЕРИТЕ задават НЕУДОБНИ въпроси, на които ти НИЩО НЕ ОТГОВАРЯШ !!! Идеята беше , това ШАРЛАТАНСКО, УЛТРАПЕЧАЛБАРСКО предаванийце да се представи като ИНСТИТУЦИЯ И МАЧКАЩА СИЛА ! ПАК казвам на тези, които НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ ЯСНО - това е ГРУБО КОМЕРСИАЛНО ШОУ, А НЕ ИСТИНСКО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО предаване , представящо думите на ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТРАНИ, търсещо ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА, РЕЙТИНГЪТ при тези ИЗМАМНИЦИ Е НА АБСОЛЮТНОТО ПЪРВО МЯСТО !!! И КАК ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СИ ДАДОХТЕ СМЕТКА, ЧЕ И ДВАМАТА БРАТЯ ХАЛВАДЖИЯН НИ-КО-ГА НЕ СА БИЛИ ЖУРНАЛИСТИ, А..................Р Е Ж И С Ь О Р И, чиито стремеж е продукцията да е МАКСИМАЛНО ГЛЕДАЕМА ?!?! И ДВАМАТА СА ЗАВЪРШИЛИ ТОВА, С НЕГО СЕ ЗАНИМАВАТ, А СА И БИЗНЕСМЕНИ, СРЕМЯЩИ СЕ КЪМ МАКСИМАЛНА ПЕЧАЛБА !!! БОЖЕ МИЛИ, КАКВА ЧЕСТНА БОРБА С НЕРЕДНОСТИ, КАКВА ОБЕКТИВНА ИСТИНА, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ЧАКАТЕ БЕ .....?!?!?! ГАНЬОВСКОТО ХАРДПРОСТОЛЮДИЕ Е ТОЛКОВА ПОКЪРТИТЕЛНО ТЪПО ‘‘СТАДО‘‘, ЕЛЕМЕНТАРНА ПЛЯЧКА ЗА ПОПУЛИСТКИ ИЗМАМНИЦИ !!! ‘‘
Yiannis Skordilis
Yiannis Skordilis преди месец
Ebati beli tsigani da eba!!!!!!!!!!
Gem Gamerstiin
Gem Gamerstiin преди месец
Рядко срещано неприятно момиче си маймуно, откъде я намерихте тая неприятната ееееееее
Pure Devotion
Pure Devotion преди месец
Добре бе, шарани мили, министерство на туризма направи регистър на туристическите агенции поради тази причина, за да се проверява ПРЕДИ да си дадете парите. Харесвате си почивка, влизате в сайта на министерството, проверявате тая агенция има ли лиценз и тогава правите резервация и плащате. Айде сега като се правите на тарикати и все да минете тънко, си сърбайте попарата!
Mariya Marinova
Mariya Marinova преди месец
Тези, които измамват изстрадалият ни народ глоба до 100 000 хиляди без право на работа.
rumen stoyanov
rumen stoyanov преди месец
Цялата Държава е такава,Закони няма,Закони....Измикяри...
Stanimira Andronova
Stanimira Andronova преди месец
Браво господари!
vanya miteva Valeva
vanya miteva Valeva преди месец
БРАВО НА ВАС, НЕ ГИ ОСТАВЯЙТЕ.. ГОНКА ДО ДУПКА И ПОКАЗВАЙТЕ ЛИЦАТА ИМ, ИМЕНАТА ИМ, ДАВАЙТЕ ОЩЕ ПО ГОЛЯМА ПУБЛИЧНОСТ, ЗА ДА ПРЕДПАЗИТЕ ХОРАТА.. БЛАГОДАРИМ ВИ
intel386DX
intel386DX преди месец
Що не ограбите офиса хаха
Ivo Radev
Ivo Radev преди месец
Въпросът е, защо тоя въобще не е нагазен толкова години, след като е отразен и в предаванията... Гешу къде е...
Ivo Radev
Ivo Radev преди месец
@ivan bonev Въпросът беше риторичен.
ivan bonev
ivan bonev преди месец
Щото знае на кой да си плати
Elena Nedelchevaз
Elena Nedelchevaз преди месец
И не можаха да ги намерят и им потърсят отговорност ........?!?!?!!!
Gergana Slavova
Gergana Slavova преди месец
Браво, много добър репортаж. Дано видеота достигне до повече хора!
Gucci
Gucci преди месец
Тайни пликове 😂😂
Vladimir Marinov
Vladimir Marinov преди месец
Къде е Каскета?
kaloqn georgiev
kaloqn georgiev преди месец
Аве тия измамници не им ли отнеха лиценза! Аман вече. Гешев какво прави,да ходи и да ги разследва,това с сигурност е за прокуратурата.
bate en4o
bate en4o преди месец
Тези не са за прокуратурата а за НАГЛИТЕ...
Ricky Lindon
Ricky Lindon преди 17 дни
Одобрявам
Даниел Иванов
Даниел Иванов преди месец
Голям гадняр.
anti4ALGA
anti4ALGA преди месец
Това е Булгаристан плаща си смешника някъде и не го проверяват
Ivaylo N.
Ivaylo N. преди месец
секретарката му ,тая която избяга от офиса му го лапа и е на 700 лв заплата най - вероятно като съучастничка в измамите .тоя мухльо най - вероятно подбира кой да измами , в противен случай нямаше да може да си дига телефона , камо ли да говори .
Suzgyan Musa
Suzgyan Musa преди месец
Страхотни сте
ndlk dan
ndlk dan преди месец
razsipete go toia gus, ne go ostaviate
sahko dimtrov
sahko dimtrov преди месец
🤣🤣🤭🤣🤭🤣🤭
Tsani Minchev
Tsani Minchev преди месец
Само като видиш, че тая овца си крие лицето и ти става ясно :) няма какво повече да говорим, даже не се оправдава....
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЕТО И ОТГОВОРЪТ МИ на едно МАЛКО И ГЛУПАВО момче (такива най-лесно стават жертва на популистки измамници като ‘‘Измекяри без ефир‘‘ и учиндолския) което мисли, че в някои медии са НАРОДНИ хора, които са се събрали на ПОЛЗУ РОДУ, ето : ‘‘ДОРИ КРУПНИ МАФИОТИ И УБИЙЦИ като АЛ КАПОНЕ И ПАБЛО ЕСКОБАР СА ПОМАГАЛИ, и то ХИЛЯДОКРАТНО ПОВЕЧЕ , но това НЕ се прави непременно от ДОБРО СЪРЦЕ, а за СОБСТВЕН ПИАР !!!!! Специално СВЕТОВЕН ОТРОВИТЕЛ като ЕСКОБАР, който е ПОРЪЧАЛ МНОГО, МНОГО УБИЙСТВА, Е СТРОИЛ УЧИЛИЩА И БОЛНИЦИ !!! И ако неговите обекти МОГАТ да се ВИДЯТ И ПИПНАТ, при АРМЕНСКАТА ИЗМАМНИЧЕСКА ШАЙКА, ръководена от ДВАМА РЕЖИСЬОРИ И ТАРИКАТСКИ АРМЕНСКИ БИЗНЕСМЕНИ, каквито са БРАТЯТА ХАЛВАДЖИЯН, нещата стоят СЪВСЕМ ДРУГОЯЧЕ !!! Тъй като ЕДВА ЛИ си бил в ЦЕЛИ 4 МЕДИИ ( аз съм бил ! )ще споделя следното : ЗА ШЕФОВЕТЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ какво е направено РЕАЛНО, ВАЖНО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО това, ДАЛИ ИЗЛЪЧЕНОТО ЩЕ КАЧИ РЕЙТИНГА, а оттам И ФИНАНСОВАТА ПЕЧАЛБА НА ФИРМАТА !!!!! И КАКВО ТЕ ТОПЛИ ЛИЧНО ТЕБ това, че въпросната ТЪРГОВСКА И ИЗМАМНИЧЕСКА ПАСМИНА е свършила някаква УСЛУГА НА ГАДЖЕ НА СЦЕНАРИСТ от екипа, на ЛЕЛЯ НА ОПЕРАТОР, на ВУЙЧО НА РЕДАКТОР, на СЪСЕД НА ЗВУКОРЕЖИСЬОР и т.н. ???????? ВАЖНО Е ‘‘ГАНЬО‘‘ АХМАКЪТ да си каже ‘‘БРЕЙ, ТЕ ТЕЗ ПУМАГАТ МНОУ ВЕ, ЧУЕК‘‘ и да ПРОДЪЛЖИ ДА ‘‘ТЪРКА БИЛЕТЧЕТА‘‘ от своеобразната АРМЕНСКА ‘‘НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ‘‘ !!!!!! И тук ще сложа нещо , което МНОГОКРАТНО съм писал : САМИЯТ АЗ се бях съгласил да взема участие в ТЕХЕН ПОРЪЧКОВ репортаж, като практически ВСИЧКИ МОИ ОТГОВОРИ БЯХА ИЗ-РЯ-ЗА-НИ !!! От разговор, продължил НАД ПОЛОВИН ЧАС, ТАРИКАТСКИТЕ ГАДОВЕ оставиха ЕДВА около ТРИ МИНУТКИ !!! ОЩЕ ПРИ ПЪРВОТО излъчване, някои ПО-НАБЛЮДАТЕЛНИ зрители питаха ''Ама КАК ТАКА, при интервюто някак МНОГО БЪРЗО СЕ СТЪМНИ ?''...... Ами как няма да е ''''''БЪРЗО''''''', като ЦЯЛОТО МИ ДЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ, С КРАЙНО НЕУДОБНИ ИСТИНИ ЗА ПОРЪЧИТЕЛКАТА ( близка с фамилията Халваджиян, най-вече с Бебо , синът на Магърдич !!! ) бе НАПЪЛНО ПРЕМАХНАТО !!! Подходът при тези ГАДОВЕ ВИНАГИ Е ЕДИН И СЪЩ - едната страна ВИНАГИ Е ПРАВА, а другата е САМО КРИВА и трябва да изглежда като БОКСОВА КРУША, така, сякаш РЕПОРТЕРИТЕ задават НЕУДОБНИ въпроси, на които ти НИЩО НЕ ОТГОВАРЯШ !!! Идеята беше , това ШАРЛАТАНСКО, УЛТРАПЕЧАЛБАРСКО предаванийце да се представи като ИНСТИТУЦИЯ И МАЧКАЩА СИЛА ! ПАК казвам на тези, които НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ ЯСНО - това е ГРУБО КОМЕРСИАЛНО ШОУ, А НЕ ИСТИНСКО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО предаване , представящо думите на ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТРАНИ, търсещо ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА, РЕЙТИНГЪТ при тези ИЗМАМНИЦИ Е НА АБСОЛЮТНОТО ПЪРВО МЯСТО !!! И КАК ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СИ ДАДОХТЕ СМЕТКА, ЧЕ И ДВАМАТА БРАТЯ ХАЛВАДЖИЯН НИ-КО-ГА НЕ СА БИЛИ ЖУРНАЛИСТИ, А..................Р Е Ж И С Ь О Р И, чиито стремеж е продукцията да е МАКСИМАЛНО ГЛЕДАЕМА ?!?! И ДВАМАТА СА ЗАВЪРШИЛИ ТОВА, С НЕГО СЕ ЗАНИМАВАТ, А СА И БИЗНЕСМЕНИ, СРЕМЯЩИ СЕ КЪМ МАКСИМАЛНА ПЕЧАЛБА !!! БОЖЕ МИЛИ, КАКВА ЧЕСТНА БОРБА С НЕРЕДНОСТИ, КАКВА ОБЕКТИВНА ИСТИНА, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ЧАКАТЕ БЕ .....?!?!?! ГАНЬОВСКОТО ХАРДПРОСТОЛЮДИЕ Е ТОЛКОВА ПОКЪРТИТЕЛНО ТЪПО ‘‘СТАДО‘‘, ЕЛЕМЕНТАРНА ПЛЯЧКА ЗА ПОПУЛИСТКИ ИЗМАМНИЦИ !!! ‘‘
David Nord
David Nord преди месец
what is this all about?
Korit Batron
Korit Batron преди месец
It's a video by an infamous team, that were kicked out of a television because of fraudulent videos and even criminal activities.
Korit Batron
Korit Batron преди месец
Когато ТОЧНО ТЕЗИ ПОЗОРНО ПРОПЪДЕНИ ОТ NOVA ИЗМАМНИЧЕСКИ И ПОРЪЧКОВИ ГАДОВЕ ( НЕ ОТСТЪПВАТ ПО ДЕБЕЛООЧИЕ НА НАЙ-НАГЛИТЕ ПОЛИТИЦИ !!! ) качат нещо за ИЗЛАГАЦИЯ, НЕРЕДНОСТ или (особено !!!) ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ, МНОГО ОБИЧАМ да публикувам следното : ЛИЧНО АЗ бях СВИДЕТЕЛ на ПРЕСТЪПНО ДЕЯНИЕ, извършено от БОРИС ВАКЛИНОВ ( ''мутрата'' с микрофон, рекламираща бързите кредити, лихварството !!! ) още преди РАЗПАСАНАТА ВИ ШАЙКА да се ОПОЗОРИ ОКОНЧАТЕЛНО ( аферата със склада ) и да бъде ИЗГОНЕНА от Нова заради ИЗМАМНИЧЕСКИ репортаж и ДВЕ УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ( набедяване и лъжесвидетелстване ) наказуеми със ЗАТВОР ! ПОДЧЕРТАВАЙКИ, че подаденият от мен СИГНАЛ бе за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА В СДВР, извършено от служителя ВЕНЦИСЛАВ БЛАГОЕВ СТОЯНОВ, В СЪУЧАСТИЕ с лицето ВАКЛИНОВ, от Софийската районна прокуратура ми отговориха писмено следното : ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - БОРИС ВАКЛИНОВ НЕ БИЛ ПРИЗОВАН НА РАЗПИТ, А САМО МУ ЗВЪННАЛИ ПО ТЕЛЕФОНА, като той обяснил, че за НЕГО БИЛО ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ГОВОРИ, за да не се САМОУЛИЧИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и казал, че ШЕФОВЕТЕ му щели да вземат отношение !!! След това, АРМЕНСКАТА ПРОДУЦЕНТСКА ФИРМА ''Global Frame'',в лицето на СТАРАТА МЕДИЙНА МАСТИЯ СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА, изпратила официален отговор до компетентните органи, където пишело, че ( ВСИЧКИ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ !!!!! ) те извършили ВЪТРЕШНА ПРОВЕРКА и при тях нямало НИЩО НЕЗАКОННО............................ 😟😟😟 Ами по СЪЩИЯТ начин, тези, за които имаше сигнали по (примерно) СКАНДАЛИТЕ ''АПАРТАМЕНТГЕЙТ'' И ''КЪЩИ ЗА ГОСТИ'', СЪЩО МОЖЕХА ДА ''''''ИНСПЕКТИРАТ''''''''' СЕБЕ СИ и да излязат със СТАНОВИЩЕ, което ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРИЕМЕ и да сложи ТОЧКА ПО ВЪПРОСА !!! Ето за такава НАГЛА МЕДИЙНА МАФИЯ иде реч, която УЛТРАНАИВНИЦИ от МАНИПУЛИРУЕМОТО ХАРДПРОСТОЛЮДИЕ смятаха, че са СВЕСТНИ хора, че даже и '''''''''''''''БОРЦИ срещу НЕРЕДНОСТИ''''''''''''''', а те бяха просто ТЪРГАШЕСКА ШАЙКА, АЛЧНА за ПАРИ !!!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
За публикация преди около месец във Фейссбук страницата ви, според която EFBET РЕКЛАМИРАЛИ НА МАЧ НА ‘’РЕАЛ’’ МАДРИД 😁😁 : ЖАЛКИТЕ ‘‘ИЗМЕКЯРИ БЕЗ ЕФИР‘‘, ама когато МНОГОКРАТНО писах, че ПРИ ВАС АБСОЛЮТНО НИКОГА НЯМА НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО свързано с НАШАТА страна, НЯМАХ предвид да МАМИТЕ БЕЗОБРАЗНО хората за да УГОДИТЕ на РАЗСЛЕДВАНА В ЦЕЛИ ПЕТ ДЪРЖАВИ фирма, която СЕГА РЕКЛАМИРА ПРИ ВАС !!!!! И преди мен, други са ви РАЗОБЛИЧИЛИ, че това са ДИГИТАЛНИ пана, които се виждат САМО от зрителите В БЪЛГАРИЯ !!! НЕКА ВСИЧКИ да видят И ТОЗИ път , че думите ми по ваш адрес НЕ СА НИКАК ГОЛОСЛОВНИ, КОМЕРСИАЛНИ ИЗМАМНИЦИ, при които И ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘РАЗСЛЕДВАЩИ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘ репортажи за ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘НЕРЕДНОСТИ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘ бяха СЪЩО ПОРЪЧКОВИ И ИЗМАМНИЧЕСКИ, в интерес на ВАШИ хора, с ОРЯЗВАНЕ на ВСИЧКИ НЕУДОБНИ ЗА ВАС или за ПОРЪЧИТЕЛЯ думи !!!!!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
’ИЗМЕКЯРИ БЕЗ ЕФИР‘‘, нали УЖ сте били НАРОДНИ хора и по МАЙТАПИТЕ, ТОЛКОВА ЛИ ВИ БРЪКНА В ЗДРАВЕТО мой коментар за коронавируса във Фейсбук страницата ви, та последва НЕЗАБАВНО БЛОКИРАНЕ ????? Ето го и тук : ‘‘Ако СЕГА трябваше да се прави онзи репортаж за склада (лобното ви място) съобщението за вашия репортер щеше ли да гласи ‘‘НАПАДНАТ, БИТ, ОКАШЛЯН И ОКИХАН‘‘...??? 😆😆😆😆😆 '' Всъщност, ето едно видео, което ПЕРФЕКТНО ПОКАЗВА ИСТИНСКОТО, ТАРИКАТСКОТО ЛИЦЕ НА ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАРОДНИТЕ И РАДУШНИ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘ хора, които МНОГО ОБИЧАХА ДА ПРИЧАКВАТ И ПРЕСРЕЩАТ ЗА ПОРЪЧКОВИ И ШУРОБАДЖАНАШКИ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘РАЗСЛЕДВАЩИ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘ материалчета, НО КОГАТО ИМ ‘‘ЦЪФНЕШ‘‘ ПРЕД ВРАТАТА, ИЗМАМНИЧЕСКИТЕ ГАДОВЕ СЕ ИЗПОКРИВАТ КАТО МИШКИ !!! bgcd.info/one/pIjdsX6Iiafe34U/video
Korit Batron
Korit Batron преди месец
А следното е за ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘МИЛАТА‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘ ЧОРБАДЖИЙСКА душица МАГЪРДИЧ ХАЛВАДЖИЯН : ‘‘ДОРИ 400 ЛЕВА МЕСЕЧНО да получаваш в началото като метач, ТИ ТРЯБВА ТАКА ПЕРФЕКТНО ДА МЕТЕШ улиците, че НИКОЙ ДРУГ да не може по-добре от теб !‘‘ ЕТО ТОВА беше казал този ТИП в една лекция пред млади хора !!! САМИЯТ ТОЙ качи запис от нея в личния си профил през 2019 г. Е, ДОКОЛКО ХУМАННО ви звучи ...????? ЩО ЗА ХРАНА ще си купува един метач ЦЯЛ МЕСЕЦ С 400 ЛЕВА...??? КАКВА ДРЕХА ще може да си вземе...??? А евентуално ЛЕКАРСТВА..??? А СМЕТКИТЕ...??? Ами ако има ДЕЦА...????? С КАКВИ СИЛИ И САМОЧУВСТВИЕ ЩЕ СЕ РАЗДАВА в работата си ?????? Друг път сподели, че на летището в Рим видял младо момиче, което така ‘‘ФУЧАЛО‘‘ на бара, че вършило РАБОТА ЗА НЯКОЛКО ДУШИ - ЕВАЛА, ТОВА БИЛА ИСТИНСКА РАБОТНИЧКА...!!!! Звучи ли ПОЗНАТО на някои хора тук, работещи в НАШИ ЧАСТНИ фирми....????? ‘‘Искам такива, които да ми работят за ‘‘ЖЪЛТИ СТОТИНКИ‘‘ ( без да мърморят ! ) и ВСЕКИ да ми бачка за НЯКОЛКО човека‘‘ - ТОВА е позицията на ВСЕКИ НАШЕНСКИ ИЗЕДНИК, каквито ги имаме В ИЗОБИЛИЕ !!! АМА НАЛИ УЖ ХАЛВАДЖИЯНИТЕ БИЛИ РАЗЛИЧНИ БЕ, А...????? Били от ‘‘‘‘‘‘‘ДОБРИТЕ, РАДУШНИТЕ, НА СТРАНАТА НА НАРОДА‘‘‘‘‘‘‘‘‘.....??? КАК НЕ им влезе в ТОЛКОВА НАИВНИТЕ глави на някои, че това са СТИСНАТИ ШЕФОВЕ НА ФИРМИ, ТАРИКАТИ ( НЕ се подвеждайте от поведението им пред КАМЕРИТЕ, там е място за ПИАР !), които милеят за СОБСТВЕНИТЕ СИ БАНКОВИ СМЕТКИ ?!?! НЕ ИМ ДРЕМЕ ‘‘ГРАМ‘‘ ЗА ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ, те гледат да решат СВОИТЕ, ДОКОЛКО ИЗОБЩО ГИ ИМАТ.......!!!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЕТО И ОТГОВОРЪТ МИ на едно МАЛКО И ГЛУПАВО момче (такива най-лесно стават жертва на популистки измамници като ‘‘Измекяри без ефир‘‘ и учиндолския) което мисли, че в някои медии са НАРОДНИ хора, които са се събрали на ПОЛЗУ РОДУ, ето : ‘‘ДОРИ КРУПНИ МАФИОТИ И УБИЙЦИ като АЛ КАПОНЕ И ПАБЛО ЕСКОБАР СА ПОМАГАЛИ, и то ХИЛЯДОКРАТНО ПОВЕЧЕ , но това НЕ се прави непременно от ДОБРО СЪРЦЕ, а за СОБСТВЕН ПИАР !!!!! Специално СВЕТОВЕН ОТРОВИТЕЛ като ЕСКОБАР, който е ПОРЪЧАЛ МНОГО, МНОГО УБИЙСТВА, Е СТРОИЛ УЧИЛИЩА И БОЛНИЦИ !!! И ако неговите обекти МОГАТ да се ВИДЯТ И ПИПНАТ, при АРМЕНСКАТА ИЗМАМНИЧЕСКА ШАЙКА, ръководена от ДВАМА РЕЖИСЬОРИ И ТАРИКАТСКИ АРМЕНСКИ БИЗНЕСМЕНИ, каквито са БРАТЯТА ХАЛВАДЖИЯН, нещата стоят СЪВСЕМ ДРУГОЯЧЕ !!! Тъй като ЕДВА ЛИ си бил в ЦЕЛИ 4 МЕДИИ ( аз съм бил ! )ще споделя следното : ЗА ШЕФОВЕТЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ какво е направено РЕАЛНО, ВАЖНО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО това, ДАЛИ ИЗЛЪЧЕНОТО ЩЕ КАЧИ РЕЙТИНГА, а оттам И ФИНАНСОВАТА ПЕЧАЛБА НА ФИРМАТА !!!!! И КАКВО ТЕ ТОПЛИ ЛИЧНО ТЕБ това, че въпросната ТЪРГОВСКА И ИЗМАМНИЧЕСКА ПАСМИНА е свършила някаква УСЛУГА НА ГАДЖЕ НА СЦЕНАРИСТ от екипа, на ЛЕЛЯ НА ОПЕРАТОР, на ВУЙЧО НА РЕДАКТОР, на СЪСЕД НА ЗВУКОРЕЖИСЬОР и т.н. ???????? ВАЖНО Е ‘‘ГАНЬО‘‘ АХМАКЪТ да си каже ‘‘БРЕЙ, ТЕ ТЕЗ ПУМАГАТ МНОУ ВЕ, ЧУЕК‘‘ и да ПРОДЪЛЖИ ДА ‘‘ТЪРКА БИЛЕТЧЕТА‘‘ от своеобразната АРМЕНСКА ‘‘НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ‘‘ !!!!!! И тук ще сложа нещо , което МНОГОКРАТНО съм писал : САМИЯТ АЗ се бях съгласил да взема участие в ТЕХЕН ПОРЪЧКОВ репортаж, като практически ВСИЧКИ МОИ ОТГОВОРИ БЯХА ИЗ-РЯ-ЗА-НИ !!! От разговор, продължил НАД ПОЛОВИН ЧАС, ТАРИКАТСКИТЕ ГАДОВЕ оставиха ЕДВА около ТРИ МИНУТКИ !!! ОЩЕ ПРИ ПЪРВОТО излъчване, някои ПО-НАБЛЮДАТЕЛНИ зрители питаха ''Ама КАК ТАКА, при интервюто някак МНОГО БЪРЗО СЕ СТЪМНИ ?''...... Ами как няма да е ''''''БЪРЗО''''''', като ЦЯЛОТО МИ ДЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ, С КРАЙНО НЕУДОБНИ ИСТИНИ ЗА ПОРЪЧИТЕЛКАТА ( близка с фамилията Халваджиян, най-вече с Бебо , синът на Магърдич !!! ) бе НАПЪЛНО ПРЕМАХНАТО !!! Подходът при тези ГАДОВЕ ВИНАГИ Е ЕДИН И СЪЩ - едната страна ВИНАГИ Е ПРАВА, а другата е САМО КРИВА и трябва да изглежда като БОКСОВА КРУША, така, сякаш РЕПОРТЕРИТЕ задават НЕУДОБНИ въпроси, на които ти НИЩО НЕ ОТГОВАРЯШ !!! Идеята беше , това ШАРЛАТАНСКО, УЛТРАПЕЧАЛБАРСКО предаванийце да се представи като ИНСТИТУЦИЯ И МАЧКАЩА СИЛА ! ПАК казвам на тези, които НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ ЯСНО - това е ГРУБО КОМЕРСИАЛНО ШОУ, А НЕ ИСТИНСКО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО предаване , представящо думите на ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТРАНИ, търсещо ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА, РЕЙТИНГЪТ при тези ИЗМАМНИЦИ Е НА АБСОЛЮТНОТО ПЪРВО МЯСТО !!! И КАК ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СИ ДАДОХТЕ СМЕТКА, ЧЕ И ДВАМАТА БРАТЯ ХАЛВАДЖИЯН НИ-КО-ГА НЕ СА БИЛИ ЖУРНАЛИСТИ, А..................Р Е Ж И С Ь О Р И, чиито стремеж е продукцията да е МАКСИМАЛНО ГЛЕДАЕМА ?!?! И ДВАМАТА СА ЗАВЪРШИЛИ ТОВА, С НЕГО СЕ ЗАНИМАВАТ, А СА И БИЗНЕСМЕНИ, СРЕМЯЩИ СЕ КЪМ МАКСИМАЛНА ПЕЧАЛБА !!! БОЖЕ МИЛИ, КАКВА ЧЕСТНА БОРБА С НЕРЕДНОСТИ, КАКВА ОБЕКТИВНА ИСТИНА, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ЧАКАТЕ БЕ .....?!?!?! ГАНЬОВСКОТО ХАРДПРОСТОЛЮДИЕ Е ТОЛКОВА ПОКЪРТИТЕЛНО ТЪПО ‘‘СТАДО‘‘, ЕЛЕМЕНТАРНА ПЛЯЧКА ЗА ПОПУЛИСТКИ ИЗМАМНИЦИ !!! ‘‘
Korit Batron
Korit Batron преди месец
Във връзка с НАГЛИТЕ НАПЪНИ на медийно - КРИМИНАЛНАТА структура ‘‘ИЗМЕКЯРИ БЕЗ ЕФИР‘‘ за интервюта с политици и дори за ШУРОБАДЖАНАШКО ПРЕКЪСВАНЕ И ОСУЕТЯВАНЕ на ЗАКОННИ ДЪРЖАВНИ ПРОВЕРКИ, както стана по случая с БЛИЗКАТА им фирма Хиполенд, ДЪЛГО РЕКЛАМИРАЛА ПРИ ТЯХ : НИТО ЕДИН ДЪРЖАВЕН ИЛИ ОБЩИНСКИ служител, НЕ ТРЯБВА ДА ОБРЪЩА НИКАКВО ВНИМАНИЕ на АРМЕНСКАТА ИЗМАМНИЧЕСКА ШАЙКА ''ИЗМЕКЯРИ БЕЗ ЕФИР'', защото иначе ЛЕГИТИМИРА НАПЪЛНО ОПОЗОРИЛИ СЕ И РУХНАЛИ ТИПОВЕ, извършили в СЪУЧАСТИЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА (от лакомия за рейтинг )В ЦЯЛАТА НАД 60 - ГОДИШНА ИСТОРИЯ на нашата телевизия, ако не И НА ЕВРОПЕЙСКАТА ИЗОБЩО - случая с онзи склад !!! НА ВСИЧКО ОТГОРЕ, въпросното деяние включи и ЦЕЛИ ДВЕ УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ПРАВОСЪДИЕТО (набедяване и лъжесвидетелстване) наказуеми със ЗАТВОР !!! В това отношение, ЕДИНСТВЕНО ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ( поне аз не съм виждал друг !) показа ДОСТОЙНА РЕАКЦИЯ, и когато онова ‘‘ПРАСЕ‘‘, АГРЕСИВНИЯТ КОМПЛЕКСАР И МУТРОИДЕН ПСИХОПАТ ВАКЛИНОВ (участвал в рекет на фирми !!!) РЕКЛАМИРАЩ БЪРЗИТЕ КРЕДИТИ, ЛИХВАРСТВОТО, му ‘‘цъфна‘‘ , тогавашния вицепемиер МУ КАЗА В ЛИЦЕТО, ЧЕ НЕ РАЗГОВАРЯ С ПОДЛЕЦИ !!! И РАЗБИРА СЕ, че МОЖЕШЕ, а и ТРЯБВАШЕ да стигне ПО-ДАЛЕЧ, защото тези ПОРЪЧКОВИ ГАДОВЕ НЕ СА ПРОСТО ПОДЛЕЦИ !!! Ако преди САМО ОТДЕЛНИ хора ЗНАЕХМЕ ОТ ЛИЧНИ наблюдения, че това е КРАЙНО НАГЛА В МАМЕНЕТО ШАЙКА, то през есента на 2018 г. ВЕЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МОЖА ДА ВИДИ, че тези ПОДЛЕЦИ СА И ОГРОМНИ ИЗМАМНИЦИ, вършещи ДОРИ УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, за които се полага ЗАТВОР !!! ЕДИНСТВЕНИТЕ ДЪРЖАВНИ хора, които НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА да се занимаят с тази ОБЩЕСТВЕНА МЪРША СА ПРОКУРОРИТЕ !!! НАЙ-РЕЗОННИЯТ въпрос сега е ЕТО ТОЗИ : СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ВЛАСТТА на такава РАЗПАСАНA ГАД като ЦВЕТАНОВ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуги на негови хора !!!) КОГА ОВЛАСТЕНАТА ‘‘МУТРА‘‘ БОРИСОВ ( реално той е законът !!!) на когото ИЗМЕКЯРИТЕ СА СЛУГУВАЛИ, ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ СВАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЧАДЪР, за да могат ДА ТРЪГНАТ НАКАЗАТЕЛНИТЕ ПРОИЗВОДСТВА СРЕЩУ ТЯХ !!!!! И тук посочвам следното : ЛИЧНО АЗ бях ПРЯК СВИДЕТЕЛ на ПРЕСТЪПНА СХЕМА, създадена от АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ФИРМА ‘‘GLOBAL FRAME’’ ( продуцираща ‘‘Измекяри без ефир‘‘ ) за ИЗТОЧВАНЕ на СЛУЖЕБНА информация от СДВР ( поне чрез пишман служителя Венцислав Благоев Стоянов ! ) и то с цел ИЗНУДВАНЕ И ЗАПЛАШВАНЕ НА СЪВСЕМ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ, чийто ЕДИНСТВЕН '''''''''''ГРЯХ'''''''''' е бил да са НЕУДОБНИ на лица от КЛАНА ХАЛВАДЖИЯН или на ГРАВИТИРАЩИ към тях !!! За ТАКАВА ДЕЙНОСТ, ПОДКОПАВАЩА УСТОИТЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА, РУШАЩА ''ИМУННАТА'' й система ( МВР има ТОЧНО ТАЗИ роля !!!!! ) наказанието ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е НАЙ-МАЛКО 20 ГОДИНИ ЗАТВОР !!! ТОЛКОВА би трябвало да прекарат ЗАД РЕШЕТКИ ПОНЕ ПИШМАН продуцентът ДЖУДЖИ КОРУМПЯН ( най-опозорилият се в историята на българската телевизия ! ) И КОМПЛЕКСАРСКАТА, ХВАЛЕЩА ЛИХВАРСТВОТО ‘‘МУТРА‘‘ БОРИС ВАКЛИНОВ, които тогава НЕОБЕЗПОКОЯВАНО БЕЗЧИНСТВАХА ПОД КРИЛОТО НА БАТЕ ИМ ЦЕЦКО, познат още като ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКА С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ !!! Някой ПОМНИ ЛИ думите на САМИЯТ ГОВОРИТЕЛ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР РУМЯНА АРНАУДОВА, която след ГРАНДИОЗНАТА ИЗМАМА по случая със склада каза нещо като ‘‘ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧЕСТО ни се е налагало да ГИ ТЪРСИМ, заради СИГНАЛИ СРЕЩУ ТЯХ‘‘ ( самият аз внесох такъв срещу тези самозабравили се медийни бандюги !!! ) ...?!?!?! А ДА ИМАТЕ ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО им се е РАЗМИНАВАЛО.....?!?! Ами ЕТО ВИ ГО bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video ОБЪРНЕТЕ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ от 6 мин. и 30 сек. И НЕПРЕМЕННО СЕ ЗАПИТАЙТЕ, КАКВА РАБОТА ИМА НА БАНКЕТ НА АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА НЕ КОЙ ДА Е, А............тогавашният ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ............който НА ВСИЧКО ОТГОРЕ е посрещнат.........РАДУШНО, С ПРЕГРЪДКА.......................................... !!!!!!!!!!! Ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ СПОМНЕТЕ И ЧИЙ ЗАМЕСТНИК БЕШЕ ‘‘ДОН ЦЕЦИ‘‘.....!!!!!!!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
Ето отговорът ми на жена, която скоро написа, че коментарите ми се ПОВТАРЯЛИ : ‘‘А я ПРИПОМНИ на хората КОИ ПОЗОРНО ПРОПЪДЕНИ от Nova ( заради огромната измама и 2-те углавни престъпления набедяване и лъжесвидетелстване по случая със склада ) ОПРОСТАЧВАЩИ ХАЛТУРАДЖИИ, ДЪЛГИ ГОДИНИ, СЛЕД ВСЕКИ рекламен блок се ПРОВИКВАХА СЕЛЯНДУРСКИ ''ЕЕЕЕТО НИ ОТНОВО СЛЕД РЕКЛАМИТЕЕЕЕ''.....????? 😂😂😂😂😂 Приеми го като своеобразно РАЗДАВАНЕ НА ЛИСТОВКИ, каквото например правят и МНООООГО ФИРМИ. Едва ли си виждала те да дават брошура с РАЗЛИЧНО съдържание за ВСЕКИ ОТДЕЛЕН гражданин ;) ДОРИ САМО ЕДИН НОВ човек да влиза дневно в този канал, НЕПРЕМЕННО ще му ''раздам'' ВСЯКА ЕДНА ''листовка'', за да е НАЯСНО, че ''ИЗМЕКЯРИ БЕЗ ЕФИР'' СА ГОЛЕМИ ИЗМАМНИЦИ, РЕКЕТЬОРИ, ИЗТОЧВАЛИ СЛУЖЕБНА информация от МВР, с цел ИЗНУДВАНЕ И ЗАПЛАШВАНЕ, а също така ОПРОСТАЧВАЩИ ХАЛТУРАДЖИИ, ПОЛИТИЧЕСКИ, КОРПОРАТИВНИ И ШУРОБАДЖАНАШКИ ИЗМЕКЯРИ, ХРОНИЧНИ ДЕБЪЛГАРИЗАТОРИ, ЖЪЛТАШКИ ОТРОВИТЕЛИ ! НЕЩО ПРОТИВ ваденето на ''КИРЛИВИТЕ РИЗИ И НАСРАНИТЕ ГАЩИ'' на такива лица.....?????? ;)
Korit Batron
Korit Batron преди месец
А КОГА НАЙ-НАКРАЯ ще посетите РАЙОННА ПРОКУРАТУРА - ВЕЛИКО ТЪРНОВО, за да попитате ДОКЪДЕ стигна случая с ДИМИТЪР ВЪРБАНОВ ?!?! ПРИПОМНЯМ, че малко след ОГРОМНАТА ВИ ИЗМАМА В СЪУЧАСТИЕ ( случая със склада) НЕ ДРУГ, А САМИЯТ ГОВОРИТЕЛ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ( Румяна Арнаудова ) ПРОЧЕТЕ ДОСЛОВНО В ЕФИР обяснението на ВАШИЯТ май НАЙ-ДЪЛГОГОДИШЕН репортер пред МВР (надлежен орган на властта - ключов момент ! ) , за да ПОКАЖЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ЗРИТЕЛИ, че това лице ДЕЙСТВИТЕЛНО Е ИЗВЪРШИТЕЛ НА НАБЕДЯВАНЕ И ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ -ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР, за които се полага ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА!!! Да не би САМИЯТ ‘‘БАЦЕ‘‘ да звънна тогава на УЖ НЕЗАВИСИМОТО държавното обвинение и да каза нещо като ‘‘БЕ АРЕ ДА НЕ СЕ ЗАКАЧА И ДА НЕ СЕ РОВИ ПО-НАГОРЕ‘‘, което би било в ТИПИЧНИЯ му СЕЛСКО-ШЕФСКО-МАФИОТСКИ стил...????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, Я ПРИПОМНЕТЕ, КОЙ ПРЕМИЕР, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ВАШИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ....???????? Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ЕХО, СЛУГИ, да не дойде случайно да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТЕ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ДОН ЦЕЦИ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, ВИЕ или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛИ КАКВА УСЛУГА е искал от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на мекерето, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНИТЕ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХТЕ ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ВАС, в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! Всъщност, КОГА ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРИТЕ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ВАС.........?????????
Korit Batron
Korit Batron преди месец
Без редакция слагам и отговора ми на ХЛАПАК,според когото ДОМУСЧИЕВ ИЗГОНИЛ АРМЕНСКАТА МЕДИЙНО-КРИМИНАЛНА ШАЙКА от Nova, ето : МАЛКО ШАРАНЧЕ ( поредното такова тук ) направи си СПРАВКА ЗА ХРОНОЛОГИЯТА на събитията и САМ ще установиш, че ДОМУСЧИЕВ придоби собствеността на Nova ДВА, ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД ОТКАЗА НА ШВЕДСКАТА КОМПАНИЯ MTG ДА ПОДНОВИ ДОГОВОРА на тези действително ПОРЪЧКОВИ И ИЗМАМНИЧЕСКИ МЕКЕРЕТА !!! А причина за последното бе ОГРОМНАТА ШАШМА С ‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТИЯ И БИТ‘‘‘‘‘‘ репортер !!! НЕОСПОРИМ ФАКТ - това бе НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ЦЯЛАТА НАД 60 - ГОДИШНА ИСТОРИЯ на телевизията в България, ако не И НА ЕВРОПЕЙСКАТА ИЗОБЩО !!! НА ВСИЧКО ОТГОРЕ, ЛАМТЕЖЪТ ЗА ВДИГАНЕ ГЛЕДАЕМОСТТА при тези типове доведе до ЦЕЛИ ДВЕ УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ПРАВОСЪДИЕТО ( набедяване и лъжесвидетелстване) наказуеми със ЗАТВОР !!!!! НЯМА ПРИЛИЧНО НОРМАЛНА телевизия в света, която би ОСТАВИЛА В ЕФИР предававене, ПУБЛИЧНО ДОКАЗАЛО СЕ КАТО ИЗМАМНИЧЕСКО И ВЪРШЕЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ЛАКОМИЯ ЗА РЕЙТИНГ !!! Да не говорим, че ТОЧНО СКАНДИНАВЦИТЕ ( и шведите са такива ) ВИНАГИ са били сред НАЙ-ДИСЦИПЛИНИРАНИТЕ и с НАЙ-НИСКО ниво на КОРУПЦИЯ, с която ‘‘ИЗМЕКЯРИ БЕЗ ЕФИР‘‘ СЕ ИЗХРАНВАХА ! MTG НЯМАШЕ КАК ДА ПРИЕМАТ, камо ли да СВИКНАТ С АРМЕНСКО - ГАНЬОВСКА РАЗПАСАНОСТ В ТАКЪВ МАЩАБ !!! КАКВИ ГЕРБЕРСКИ ТРОЛОВЕ те гонят и теб, ФАНАТИЗИРАН И НЕВЕЖ ХЛАПАКО ?!?! Ти си на нивото на НАЙ-МАЛОУМНИТЕ ФУТБОЛНИ УЛТРАСИ, които ДОРИ отборът им да се ОСИРА на терена и да ПРОДАВА МАЧОВЕ, ТЪПУНГЕРИТЕ ПАК КРЕЩЯТ ‘‘АЙДЕ НАШТЕЕЕ, НАЙ-ВЕЛИКИТЕЕЕ, РАЗБИЙТЕ ГИ ТИЯ‘‘ !!!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ ЗАЩО ТАЗИ ШАЙКА БИ БЛОКИРАЛА във Фейсбук страницата си СЕКУНДИ СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕТО на коментар ( редовно се случва !!! ) ако й е ЧИСТА РАБОТАТА....!!! ;) Слагам го и тук , ето : Заради ПОРЕДНОТО БЛОКИРАНЕ ( това са вечните ‘‘‘‘‘‘аргументи‘‘‘‘‘‘ на пропъдените от Nova заради огромна измама и 2 углавни престъпления !!!) от тези '''''''''''''''''БОРЦИ СРЕЩУ ЦЕНЗУРАТА''''''''''''''''''', неотдавна НЕ МОЖАХ да отговоря директно на едно момче. Той написа ‘‘ВИЖДАМЕ, че тези НЕ СА СТОКА, но всеки ИМА ПРАВО да чете и пише тук‘‘.......Всеки има законовото, НО НИКОЙ НЯМА МОРАЛНОТО право !!!!! НЕ ЗНАЕШ ЛИ, че ВСИЧКИ общества се КРЕПЯТ НАЙ-ВЕЧЕ на така наречените НЕПИСАНИ ЗАКОНИ, без които И НАЙ-ДОБРАТА ЗАКОНОВА УРЕДБА НЯМА ДА НИ СПАСИ ?!?!?!? ХАРЕСВАНИЯТА на страницата и коментирането ПО СЪЩЕСТВО на публикациите тук е КОСВЕНА ПУБЛИЧНА ПОДКРЕПА за вече ПУБЛИЧНО ДОКАЗАЛИ СЕ ОГРОМНИ ИЗМАМНИЦИ И ИЗВЪРШИТЕЛИ НА УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ( като набедяване и лъжесвидетелстване ) които се преследват от ПРОКУРАТУРАТА и се наказват със ЗАТВОР !!!!! Към това ДОБАВИ ДЪЛГОГОДИШЕН ПРЯК И КОСВЕН РЕКЕТ на фирми, чрез който тези ГАДОВЕ СИ НАПЪЛНИХА ГУШИТЕ С МИЛИОНИ !!! ‘‘РЕКЛАМИРАЙТЕ ПРИ НАС И НИКОГА НЯМА ДА НАМЕРИМ НЕРЕДНОСТ ПРИ ВАС‘‘ - ЕТО ТАКА ‘‘‘‘работеха‘‘‘‘ тези ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘БОРЦИ СРЕЩУ НЕРЕДНОСТИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘ !!!!!!! Съвременни медийни ‘‘МУТРИ‘‘, използващи КАМЕРИ И МИКРОФОНИ, вместо БУХАЛКИ, които други ‘‘мутри‘‘ употребяваха през 90-те заради пари и цапаха много ! При тази дейност ВИНАГИ разчитаха на ПОЛИТИЧЕСКИЯ ‘‘ЧАДЪР‘‘ ОТ ВЪРХУШКАТА НА ГЕРБ, НАЙ-ВЕЧЕ от страна на ‘‘ДОН ЦЕЦИ‘‘ ЦВЕТАНОВ (много пъти съм качвал видео по случая !), ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, който беше ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ, ВИЦЕПРЕМИЕР И МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ !!!!! В замяна на ПОЛИТИЧЕСКИ СЛУГИНСКИ видеа, този НЕБИВАЛ ИЗРОД, за ПЪРВИ ПЪТ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА МВР, ДАДЕ СВОБОДЕН ДОСТЪП ДО СЛУЖЕБНАТА информация на министерството на ТЪРГОВСКА ФИРМА ( арменската ‘’Global frame‘‘ , продуцент на ‘‘Измекяри без ефир‘‘ ) с която тя да борави КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ !!!!!! МНОГОКРАТНО съм писал, че САМИЯТ АЗ ВНЕСОХ В СОФИЙСКАТА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА ПОДПИСАН ОБЕМИСТ СИГНАЛ С ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ ТЕЗИ РАЗПАСАНИ ТИПОВЕ !!!!! Става дума за случай, при който ТЕЖКО ЗАКЪСАЛА В КАРИЕРАТА ‘‘КАЗАНЛЪШКА МАСТИЯ‘‘ ( за много хора е позната повече така, отколкото с името си - ‘‘‘‘‘чудесен‘‘‘‘‘ атестат ! ) използва ЯКИТЕ СИ ВРЪЗКИ С КЛАНА ХАЛВАДЖИЯН ( беше и няколко месеца в Xfactor, продуциран от Магърдич ! ) за ПОРЪЧКОВО видео за СОБСТВЕН ПИАР. То бе снимано БРОЕНИ ДНИ СЛЕД избухването на скандала с продуцента Харви Уайнстийн и в него СЪЩО става дума за......(познайте !).... СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ.....ама то ще е ‘‘‘‘‘‘чисто съвпадение‘‘‘‘‘‘‘, нали....?!?!? Боже, та кой би помислил, че ТОЧНО ПЪК НАШЕНСКИ УЛТРАКОМЕРСИАЛНИ, ЖЪЛТАШКИ медии следят ТОЧНО ПЪК АМЕРИКАНСКИТЕ и искат да скалъпят нещо АКТУАЛНО..... ;) ;) ;) Тогава СЕДМИЦИ НАРЕД ВОДЕХ ДИАЛОЗИ ТУК И НА ЛИЧНИ, ОБЯСНЯВАХ , че тези ГАДОВЕ МАМЯТ БЕЗОБРАЗНО ( и за самият мен бе изненада мащабът на измамата ) !!!!! И ако преди САМО ОТДЕЛНИ хора знаехме за какви МОШЕНИЦИ става дума, за каква ШУРОБАДЖАНАШКА ШАЙКА ( видеата за техни роднини, приятелчета, познати и съседи НЕ СА работа за благото на обществото !) ВЕЧЕ СЛЕД онази ЧУДОВИЩНА ШАШМА ( случая със склада ) ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИМ ЛЪСНА ИЗМАМНИЧЕСКИЯТ Г*З НА ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ, РЕКЕТЬОРИ И ОПРОСТАЧВАЩИ ХАЛТУРАДЖИИ !!! Те вече НЯМА КАК да имат НОРМАЛНИ фенове !!! ЕДИНСТВЕНИТЕ, които ги подкрепят са лица с НИСКИ интелигентност и образование (обуславящи леснoто им манипулиране !!!) или морал, като те ПОЧТИ ВИНАГИ се оказват и с МНОГО НЕПРЕСТИЖНИ професии !!!!! И колкото и ДЪЛБОКО ПРЕЗРЕНИЕ да изпитвам към ЧАЛГАДЖИ СТАНЧО ТРИФОНОВ, като ЦЯЛОСТНА дейност ми е МАЛКО ТРУДНО да го сравня с ЧАК ТАКОВА ОБЩЕСТВЕНО ЗЛО като ‘‘ИЗМЕКЯРИ БЕЗ ЕФИР‘‘ !!! Е, той ВСЕ ОЩЕ НЕ Е в парламента, може би ИМА ВРЕМЕ да ги ЗАДМИНЕ.........
Korit Batron
Korit Batron преди месец
А понеже разбрах, че ''КРАДИСИМО'' СЕ РАЗГРАНИЧИЛИ ОТ ''ХЕЛПКАРМА'' (неистов смях!) сега да очакваме ли МУТРОИДНИЯТ ПСИХОПАТ БОРИС ВАКЛИНОВ (участвал в рекет на фирми !)ДА СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ЛИХВАРИТЕ ‘‘КРАДИСИМО‘‘ и да заяви, че в техните реклами е използван НЕГОВ ДВОЙНИК ?! 😆😆😆Както и САМИТЕ ''ИЗМЕКЯРИ БЕЗ ЕФИР'' СЕ РАЗГРАНИЧИХА ОТ ВЪРБАНОВ, ЧАК КОГАТО ОХРАНИТЕЛНА КАМЕРА ГИ РАЗОБЛИЧИ !!! 😂😂😂Ако си спомняте, тогава ШЕФЪТ ИМ ДЖУДЖИ КОРУМПЯН излезе с ПОТРЕСАВАЩОТО оправдание, че се подвел от ( внимание !!! ) ГРЪМКИ ЗАГЛАВИЯ В.............ДРУГИ МЕДИИ......😲😲😲....😟😟😟.....Нищо, че Върбанов беше ТОЧНО НЕГОВ РЕПОРТЕР И МУ ЗНАЕШЕ ТЕЛЕФОНА ОТ ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ...!!!!!! ГОРКИТЕ ми хорица, които ОТДАВНА И РЕДОВНО влизате в този ИЗМЕКЯРСКИ канал, НЯМА КАК ДА ОТРЕЧЕТЕ, ЧЕ ОЩЕ КЪМ КРАЯ НА 2017 Г. започнах да пиша тук ( тогава го правех седмици наред !!!!!) и да ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, че ТЕЗИ ТИПОВЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ И КРАЙНО НАГЛИ ИЗМАМНИЦИ И ИДИОТИ, замесени дори в КРИМИНАЛНИ СХЕМИ !!!!! За ПОРЕДЕН ПЪТ ще подчертая, че САМИЯТ АЗ съм бил в ЦЕЛИ 4 МЕДИИ, виждал съм какви ли не ТРИКОВЕ И МАНИПУЛАЦИИ с аудиторията, но ЧАК ТАКИВА ТОТАЛНО САМОЗАБРАВИЛИ СЕ УРОДИ НЕ БЯХ ВИЖДАЛ НИ-КО-ГА !!!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
А това отговорих на жена, която ми написа, че използвала Фейсбук страницата ви, за да изразява мнението си : ‘‘Хората ТРЯБВА да изразяват мнението си, НО НЕ в страници като ТОЧНО ТАЗИ, защото тя е на ПУБЛИЧНО ДОКАЗАЛИ СЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ НА ОГРОМНА ИЗМАМА В СЪУЧАСТИЕ (от небивала лакомия за рейтинг) включила и ЦЕЛИ ДВЕ УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ (набедяване и лъжесвидетелстване) наказуеми със ЗАТВОР !!!!! Към това ДОБАВИ ПРЯК И КОСВЕН РЕКЕТ НА ФИРМИ И КРИМИНАЛНО ИЗТОЧВАНЕ НА СЛУЖЕБНА информация от МВР, с цел ИЗНУДВАНЕ И ЗАПЛАШВАНЕ НА НЕУДОБНИ, като за последното ЛИЧНО АЗ ВНЕСОХ СИГНАЛ В СОФИЙСКАТА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА !!!!! Изразявайки мнение ТОЧНО ТУК, ПРАВИШ ОБОРОТ на тези ГАДОВЕ и косвено казваш ''АЗ СЪЗНАТЕЛНО ПОДКРЕПЯМ ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМИ И ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ'', НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАШ ?!?!?!?!?! ВСИЧКИ ТРЯБВА да сме ТВЪРДО ПРОТИВ НЕ САМО ПОЛИТИЧЕСКАТА, НО И МЕДИЙНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, тъй като НЕСЛУЧАЙНО медиите ги наричат ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ !!!!!!!! ‘‘
Korit Batron
Korit Batron преди месец
‘Измекяри без ефир‘‘, наскоро съобщихте, че Валери Симеонов загубил дело срещу Слави Трифонов. Нека пък АЗ ПРИПОМНЯ, че през 2018 г. Трифонов ОСЪДИ НА ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ ВАС, ЗА ДЪЛГОГОДИШНО ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО !!! 😆😆😆Това беше СЕРИОЗНО ПЕТНО за репутацийката на АРМЕНСКАТА ПОРЪЧКОВА И ИЗМАМНИЧЕСКА ШАЙКА ! И не след дълго дойде КАКВО.....????? Понеже въпросната ШАЙКА ОТЛИЧНО ЗНАЕШЕ, че новина за БИТ РЕПОРТЕР ВЕДНАГА ВДИГА РЕЙТИНГА на съответната медия ( така е НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ! ) съобщи, че МИТЕТО ВЪРБАНОВ бил НАПАДНАТ, БИТ, С РАНИ И КОМОЦИО ! ВСЕКИ МОЖЕ да направи СПРАВКА ЗА ХРОНОЛОГИЯТА на тези събития !!! ;)
Korit Batron
Korit Batron преди месец
А КОГА ЩЕ ПРИПОМНИТЕ НАЙ, НАЙ, НАЙ-КУЛТОВИЯ ''БИСЕР'', че от БАВНО ИЗТИКВАНЕ И ЗАТВАРЯНЕ НА ВРАТА на склад, репортер може да бъде ''''''''''''''''НАПАДНАТ, БИТ, С РАНИ И КОМОЦИО''''''''''''''''', 😆😆😆😆😆 А, ИЗМАМНИЧЕСКА ГНЪС, които тогава просто ЖЕСТОКО СЕ ОСРАХТЕ В ЛАКОМИЯТА ЗА РЕЙТИНГ ????? НЕОСПОРИМ ФАКТ - НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ЦЯЛАТА НАД 60 - ГОДИШНА ИСТОРИЯ на нашата телевизия, ако не И НА ЕВРОПЕЙСКАТА ИЗОБЩО !!! НА ВСИЧКО ОТГОРЕ, тази НАГЛА ШАШМА ( ОТ ЛАМТЕЖ ЗА ВДИГАНЕ ГЛЕДАЕМОСТТА ) В СЪУЧАСТИЕ ВКЛЮЧИ И ЦЕЛИ ДВЕ УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ПРАВОСЪДИЕТО ( набедяване и лъжесвидетелстване) наказуеми със ЗАТВОР !!!!! И понеже сте ''''''''''''''''''''''БОРЦИ СРЕЩУ ЦЕНЗУРАТА'''''''''''''''', след РАЗОБЛИЧАВАНЕТО ВИ ИЗТРИВАХТЕ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ с линкове към кешираната версия на Гугъл, пазеща ОРИГИНАЛНАТА ВИ публикация с думите ''НАПАДНАТ'', ''БИТ'', ''ПОБОЙ'' !!! А ПРЕДИ това, в ОФИЦИАЛНО изявление, вие бяхте казали, че НИКОГА не сте съобщавали за НАСИЛИЕ по случая !!! Е, НЕ УСПЯХТЕ ДА ЗАМЕТЕТЕ СЛЕДИТЕ, КОПЕЛЕНЦА ИЗМАМНИЧЕСКИ, тъй като след охранителната камера на онзи склад бяхте прецакани и от Гугъл !
Ivaylo N.
Ivaylo N. преди месец
ти боклук от платените ли си
Korit Batron
Korit Batron преди месец
@Stojanka Mansour Оооо, ама Я ПРИПОМНИ КОЙ ЗАПОЧНА с обидите...????? ;) ОТДААААВНА СЕ ОТКАЗАХ ДА ЦЕПЯ БАСМА НА МАЛОУМНИЦИ, ОСОБЕНО пък на такива, които (и тук подчертавам !) ПРЯКО ИЛИ КОСВЕНО оказват ПУБЛИЧНА ПОДКРЕПА на едно ИЗМАМНИЧЕСКО И ПОРЪЧКОВО предаванийце, ПОЗОРНО ПРОПЪДЕНО от Nova, заради ОГРОМНА ШАШМА, включила и ЦЕЛИ ДВЕ УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ (набедяване и лъжесвидетелстване) наказуеми с ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА !!! Ако ти евентуално ПОДКРЕПЯШ ИЗМАМИТЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА В БЪЛГАРИЯ, просто си го КАЖИ ДИРЕКТНО !!!!!
Stojanka Mansour
Stojanka Mansour преди месец
@Korit Batron престани да досаждаш и обиждаш ! Не се прави на интересен , защото изобщо не си!!!!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
@Stojanka Mansour ПРИМИТИВНА ПАЧА, ама ти на КОЛКО ГОДИНИ СИ, та все още НЕ СИ ПРОУМЯЛА, че САМО И ЕДИНСТВЕНО АРГУМЕНТАЦИЯТА върши добра работа????? :D :D :D Де що имаше ПО-ЧИТАВ ИНТЕЛЕКТ, ВСИЧКО СЕ ИЗНЕСЕ от ''Измекяри без ефир'' ВЕДНАГА след ОГРОМНАТА ИМ И КОЛЕКТИВНА ИЗМАМА по случая с онзи склад, извършена от ЛАКОМИЯ ЗА РЕЙТИНГ !!! Вече има останахте САМО ПРАЗНОГЛАВО ХАРДПРОСТОЛЮДИЕ, което НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ОПРОВЕРГАЕ ОБОСНОВАНО НИЩО и си служи ЕДИНСТВЕНО със ЗАУЧЕНИ лафове !!! ;)
Stojanka Mansour
Stojanka Mansour преди месец
@Ани Борисова този е с болен мозък !!!
Deep Sleep-PG
Deep Sleep-PG преди месец
Наглостта е типично наше качество.
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написал ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
Anton T
Anton T преди месец
България е синоним на Пародия! Ние не сме Държава, а БАНАНОВА РЕПУБЛИКА! Загубили сме всичко, морал, ценности,път и човечност. Ако не се събудим скоро,ще чукаме на вратата на Св. Петър.......
Anton T
Anton T преди месец
@Korit Batron прав си, аз лично съм пускал много сигнали за най-различни нередности и никога нищо не се случваше. Проблемите винаги бяха въображаеми, също като усещането за корупция. Ако някой ще го трогне в друг канал, копирай какво съм написал и го сподели :)
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написал ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
slick rick
slick rick преди месец
Не трябва ли този човек вече да е в затвора?
Георги Доков
Георги Доков преди месец
@Korit Batron лошо ли ти е ?
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написал ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
tanya georgieva
tanya georgieva преди месец
Боклуци арогантни със наркоманско поведение!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написалa ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
АндромедА Хайдутин
АндромедА Хайдутин преди месец
изтарвах ли вече :) bgcd.info/clip/c_1B3kaK6ncDj8NV_HPzVA.html?view_as=subscriber
бончо
бончо преди месец
някой стои зад него, но кой ???
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написал ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
Ани Борисова
Ани Борисова преди месец
Няма друга такава държава!!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
@Ани Борисова ЕТО ТОВА Е ТИПИЧЕН ПРИМЕР за отговор, който работи ЗА МЕН, БЛАГОДАРЯ...! ;) Всъщност, ти би ли се учудила, ако ти кажа, че през ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ ИМА СЕРИОЗЕН СПАД НА ГЛЕДАНИЯТА на измекярските видеа, както тук, така и в сайта им, а ХАРЕСАЛИТЕ И СЛЕДВАЩИТЕ Фейсбук страницата им ПАДНАХА С НЯКОЛКО ХИЛЯДИ за същия период...????? ;);) Май ИМА СМИСЪЛ от ПРОСВЕТИТЕЛСКА дейност... ;) И не се притеснявай - още от дете зная, че хардпростолюдието (вечната таргет-група на ''Измекяри без ефир и учиндолския) НИКАК не си пада по самата дейност ЧЕТЕНЕ ;) :)
Ани Борисова
Ани Борисова преди месец
@Korit Batron мисля, че пишейки ми с главни букви не бих и не съм прочела нищо, освен последната ти дума.. това мисля!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написалa ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
Petar Roteydo
Petar Roteydo преди месец
Вие пък точно Не Сте, Жълти Репортери...СОРИ!!!!.. Браво на вас! Бъдете винаги с ИСТИНИТА
Korit Batron
Korit Batron преди месец
@EguHCTBEHuqT ЕТО И ОТГОВОРЪТ МИ на едно МАЛКО И ГЛУПАВО момче (такива най-лесно стават жертва на популистки измамници като ‘‘Измекяри без ефир‘‘ и учиндолския) което мисли, че в някои медии са НАРОДНИ хора, които са се събрали на ПОЛЗУ РОДУ, ето : ‘‘ДОРИ КРУПНИ МАФИОТИ И УБИЙЦИ като АЛ КАПОНЕ И ПАБЛО ЕСКОБАР СА ПОМАГАЛИ, и то ХИЛЯДОКРАТНО ПОВЕЧЕ , но това НЕ се прави непременно от ДОБРО СЪРЦЕ, а за СОБСТВЕН ПИАР !!!!! Специално СВЕТОВЕН ОТРОВИТЕЛ като ЕСКОБАР, който е ПОРЪЧАЛ МНОГО, МНОГО УБИЙСТВА, Е СТРОИЛ УЧИЛИЩА И БОЛНИЦИ !!! И ако неговите обекти МОГАТ да се ВИДЯТ И ПИПНАТ, при АРМЕНСКАТА ИЗМАМНИЧЕСКА ШАЙКА, ръководена от ДВАМА РЕЖИСЬОРИ И ТАРИКАТСКИ АРМЕНСКИ БИЗНЕСМЕНИ, каквито са БРАТЯТА ХАЛВАДЖИЯН, нещата стоят СЪВСЕМ ДРУГОЯЧЕ !!! Тъй като ЕДВА ЛИ си бил в ЦЕЛИ 4 МЕДИИ ( аз съм бил ! )ще споделя следното : ЗА ШЕФОВЕТЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ какво е направено РЕАЛНО, ВАЖНО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО това, ДАЛИ ИЗЛЪЧЕНОТО ЩЕ КАЧИ РЕЙТИНГА, а оттам И ФИНАНСОВАТА ПЕЧАЛБА НА ФИРМАТА !!!!! И КАКВО ТЕ ТОПЛИ ЛИЧНО ТЕБ това, че въпросната ТЪРГОВСКА И ИЗМАМНИЧЕСКА ПАСМИНА е свършила някаква УСЛУГА НА ГАДЖЕ НА СЦЕНАРИСТ от екипа, на ЛЕЛЯ НА ОПЕРАТОР, на ВУЙЧО НА РЕДАКТОР, на СЪСЕД НА ЗВУКОРЕЖИСЬОР и т.н. ???????? ВАЖНО Е ‘‘ГАНЬО‘‘ АХМАКЪТ да си каже ‘‘БРЕЙ, ТЕ ТЕЗ ПУМАГАТ МНОУ ВЕ, ЧУЕК‘‘ и да ПРОДЪЛЖИ ДА ‘‘ТЪРКА БИЛЕТЧЕТА‘‘ от своеобразната АРМЕНСКА ‘‘НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ‘‘ !!!!!! И тук ще сложа нещо , което МНОГОКРАТНО съм писал : САМИЯТ АЗ се бях съгласил да взема участие в ТЕХЕН ПОРЪЧКОВ репортаж, като практически ВСИЧКИ МОИ ОТГОВОРИ БЯХА ИЗ-РЯ-ЗА-НИ !!! От разговор, продължил НАД ПОЛОВИН ЧАС, ТАРИКАТСКИТЕ ГАДОВЕ оставиха ЕДВА около ТРИ МИНУТКИ !!! ОЩЕ ПРИ ПЪРВОТО излъчване, някои ПО-НАБЛЮДАТЕЛНИ зрители питаха ''Ама КАК ТАКА, при интервюто някак МНОГО БЪРЗО СЕ СТЪМНИ ?''...... Ами как няма да е ''''''БЪРЗО''''''', като ЦЯЛОТО МИ ДЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ, С КРАЙНО НЕУДОБНИ ИСТИНИ ЗА ПОРЪЧИТЕЛКАТА ( близка с фамилията Халваджиян, най-вече с Бебо , синът на Магърдич !!! ) бе НАПЪЛНО ПРЕМАХНАТО !!! Подходът при тези ГАДОВЕ ВИНАГИ Е ЕДИН И СЪЩ - едната страна ВИНАГИ Е ПРАВА, а другата е САМО КРИВА и трябва да изглежда като БОКСОВА КРУША, така, сякаш РЕПОРТЕРИТЕ задават НЕУДОБНИ въпроси, на които ти НИЩО НЕ ОТГОВАРЯШ !!! Идеята беше , това ШАРЛАТАНСКО, УЛТРАПЕЧАЛБАРСКО предаванийце да се представи като ИНСТИТУЦИЯ И МАЧКАЩА СИЛА ! ПАК казвам на тези, които НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ ЯСНО - това е ГРУБО КОМЕРСИАЛНО ШОУ, А НЕ ИСТИНСКО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО предаване , представящо думите на ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТРАНИ, търсещо ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА, РЕЙТИНГЪТ при тези ИЗМАМНИЦИ Е НА АБСОЛЮТНОТО ПЪРВО МЯСТО !!! И КАК ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СИ ДАДОХТЕ СМЕТКА, ЧЕ И ДВАМАТА БРАТЯ ХАЛВАДЖИЯН НИ-КО-ГА НЕ СА БИЛИ ЖУРНАЛИСТИ, А..................Р Е Ж И С Ь О Р И, чиито стремеж е продукцията да е МАКСИМАЛНО ГЛЕДАЕМА ?!?! И ДВАМАТА СА ЗАВЪРШИЛИ ТОВА, С НЕГО СЕ ЗАНИМАВАТ, А СА И БИЗНЕСМЕНИ, СРЕМЯЩИ СЕ КЪМ МАКСИМАЛНА ПЕЧАЛБА !!! БОЖЕ МИЛИ, КАКВА ЧЕСТНА БОРБА С НЕРЕДНОСТИ, КАКВА ОБЕКТИВНА ИСТИНА, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ЧАКАТЕ БЕ .....?!?!?! ГАНЬОВСКОТО ХАРДПРОСТОЛЮДИЕ Е ТОЛКОВА ПОКЪРТИТЕЛНО ТЪПО ‘‘СТАДО‘‘, ЕЛЕМЕНТАРНА ПЛЯЧКА ЗА ПОПУЛИСТКИ ИЗМАМНИЦИ !!! ‘‘
Korit Batron
Korit Batron преди месец
@EguHCTBEHuqT Когато ТОЧНО ТЕЗИ ПОЗОРНО ПРОПЪДЕНИ ОТ NOVA ИЗМАМНИЧЕСКИ И ПОРЪЧКОВИ ГАДОВЕ ( НЕ ОТСТЪПВАТ ПО ДЕБЕЛООЧИЕ НА НАЙ-НАГЛИТЕ ПОЛИТИЦИ !!! ) качат нещо за ИЗЛАГАЦИЯ, НЕРЕДНОСТ или (особено !!!) ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ, МНОГО ОБИЧАМ да публикувам следното : ЛИЧНО АЗ бях СВИДЕТЕЛ на ПРЕСТЪПНО ДЕЯНИЕ, извършено от БОРИС ВАКЛИНОВ ( ''мутрата'' с микрофон, рекламираща бързите кредити, лихварството !!! ) още преди РАЗПАСАНАТА ВИ ШАЙКА да се ОПОЗОРИ ОКОНЧАТЕЛНО ( аферата със склада ) и да бъде ИЗГОНЕНА от Нова заради ИЗМАМНИЧЕСКИ репортаж и ДВЕ УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ( набедяване и лъжесвидетелстване ) наказуеми със ЗАТВОР ! ПОДЧЕРТАВАЙКИ, че подаденият от мен СИГНАЛ бе за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА В СДВР, извършено от служителя ВЕНЦИСЛАВ БЛАГОЕВ СТОЯНОВ, В СЪУЧАСТИЕ с лицето ВАКЛИНОВ, от Софийската районна прокуратура ми отговориха писмено следното : ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - БОРИС ВАКЛИНОВ НЕ БИЛ ПРИЗОВАН НА РАЗПИТ, А САМО МУ ЗВЪННАЛИ ПО ТЕЛЕФОНА, като той обяснил, че за НЕГО БИЛО ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ГОВОРИ, за да не се САМОУЛИЧИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и казал, че ШЕФОВЕТЕ му щели да вземат отношение !!! След това, АРМЕНСКАТА ПРОДУЦЕНТСКА ФИРМА ''Global Frame'',в лицето на СТАРАТА МЕДИЙНА МАСТИЯ СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА, изпратила официален отговор до компетентните органи, където пишело, че ( ВСИЧКИ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ !!!!! ) те извършили ВЪТРЕШНА ПРОВЕРКА и при тях нямало НИЩО НЕЗАКОННО............................ 😟😟😟 Ами по СЪЩИЯТ начин, тези, за които имаше сигнали по (примерно) СКАНДАЛИТЕ ''АПАРТАМЕНТГЕЙТ'' И ''КЪЩИ ЗА ГОСТИ'', СЪЩО МОЖЕХА ДА ''''''ИНСПЕКТИРАТ''''''''' СЕБЕ СИ и да излязат със СТАНОВИЩЕ, което ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРИЕМЕ и да сложи ТОЧКА ПО ВЪПРОСА !!! Ето за такава НАГЛА МЕДИЙНА МАФИЯ иде реч, която УЛТРАНАИВНИЦИ от МАНИПУЛИРУЕМОТО ХАРДПРОСТОЛЮДИЕ смятаха, че са СВЕСТНИ хора, че даже и '''''''''''''''БОРЦИ срещу НЕРЕДНОСТИ''''''''''''''', а те бяха просто ТЪРГАШЕСКА ШАЙКА, АЛЧНА за ПАРИ !!!
Korit Batron
Korit Batron преди месец
@EguHCTBEHuqT А ИМА ЛИ ОЩЕ ‘‘ШАРАНИ‘‘ СЛЕД НОВОTO ЛЪСВАНЕ НА ЗАДНИКА НА ‘‘ИЗМЕКЯРИ БЕЗ ЕФИР‘‘ преди около 2 месеца, този път по случая с ХИПОЛЕНД - НОВА ГОЛЯМА КАТАСТРОФА ЗА АРМЕНСКАТА ПОРЪЧКОВА ШАЙКА след случая с онзи склад ??? ;) КОЛКО ПЪТИ трябваше да ви пиша, че тази НЕБИВАЛО НАГЛА И ИЗМАМНИЧЕСКА ИЗМЕТ ( позорно пропъдена от Nova заради случая с ‘‘‘‘бития‘‘‘‘‘‘ репортер) се занимава с ПОЛИТИЧЕСКИ СЛУГИНСКИ, ПОРЪЧКОВИ КОРПОРАТИВНИ И ШУРОБАДЖАНАШКИ материалчета, като за последното съм СВИДЕТЕЛ, с внесен в СОФИЙСКАТА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА ОБЕМИСТ СИГНАЛ ????? Я някой да ми каже, ХИПОЛЕНД РЕКЛАМИРАХА ли при АРМЕНСКАТА ШАЙКА, както сега го правят РАЗЛЕДВАНИТЕ В ЦЕЛИ ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET...??? ;) А КОЛКО ПЪТИ сте виждали ТЪРГОВСКА структура да ИЗПРАТИ НАКУП свои служители на ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТЕСТ (високорискова масова проява, където дори се хвърлят камъни и се нападат полицаи !!!) и то облечени с ФИРМЕНИ ЕКИПИ ??? КОЛКО НАИВЕН трябва да е някой, за да НЕ ПРОУМЕЕ, че това е РЕКЛАМНО действие на един ЗАПАДНАЛ бизнес ????? Заради ГОЛЯМАТА НАДЦЕНКА, РЕДИЦА магазини на тази фирма ФАЛИРАХА !!! ЗАКОНОВО установената проверка на Хиполенд, ДАЛЕЧ НЕ Е ВСИЧКО, което ДЪРЖАВАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВАШЕ да направи НЕЗАБАВНО !!! ВСЕКИ ЕДИН от пратените на протеста НЕПРЕМЕННО ТРЯБВАШЕ да бъде ПОПИТАН за евентуална ФИНАНСОВА ПРИНУДА за участието му !!! РАЗБЕРЕТЕ ГО - ПРИ ПУБЛИЧНА, ГРУПОВА ЗЛОУПОТРЕБА С РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ, реакцията на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ КОМПЕТЕНТНИ по случая ДЪРЖАВНИ институции следва да е МЪЛНИЕНОСНА !!!!!
Petar Roteydo
Petar Roteydo преди месец
Моля, спазвайте добрия тон....заради хората тук!
Petar Roteydo
Petar Roteydo преди месец
@EguHCTBEHuqT Защо, сега ме карате да си губя времето и да ви пиша!...Аз не считам себе си за глупав човек и хората които ме познават също. Но ето какво ще кажа, взех една реплика от разследвания от господарите, мошенник казана по телефона и направих стегнат коментар! Слушайте по-внимателно....репортажите!
Kristiyan Nikolov
Kristiyan Nikolov преди месец
Прекалено много говорите и не може да се чуе версията на другата страна...жалко
Stojanka Mansour
Stojanka Mansour преди месец
@Angel Todorov ако те не са журналисти , ти какво си ? Криминалист ?
Angel Todorov
Angel Todorov преди месец
То това е редовния им номер във всичките репортажи. Тези не са точно журналисти. Сигурно и сега са отишли по поръчка на техен човек
David Simeonov
David Simeonov преди месец
Браво! Браво, че започнахте отново да правите репортажи.
Y. Latinov
Y. Latinov преди месец
сакото на powerpuff girls уби О.О :D
donika ivanova
donika ivanova преди месец
И аз него гледах хах
Nikifor Bojkov
Nikifor Bojkov преди месец
Много ми е симпатична , как да я намеря във Фейсбук?
Пако Искрата
Пако Искрата преди месец
+1
Toncho Todorov
Toncho Todorov преди месец
Това с шефа на държавата ми хареса - много добре управляваме....
Toncho Todorov
Toncho Todorov преди месец
А къде е Гешев, сигурно някъде другаде си прави Пи Ар
I an
I an преди месец
Смучи на боко
EpizodBG
EpizodBG преди месец
Няма ли да забраните коментарите на Korit Batron?
Stojanka Mansour
Stojanka Mansour преди месец
@Станислав Станков наистина този Korit e досаден , дали пише истината или спами незнам , но е достатъчно един - два пъти , но не под всеки коментар да се повтаря , просто никак не е приятно !!!
Станислав Станков
Станислав Станков преди месец
@EpizodBG Знам ги тези общи приказки за тролове, спамове и бълнувания. Използват ги нямащите аргументи. Всичко при този човек а написано точно, ясно, подробно. Щом не можеш да го опровергаеш, по-добре си мълчи, иначе печели той. И ще продължи да печели.
EpizodBG
EpizodBG преди месец
​@Станислав Станков Дори не му чета душевно болните бълнувания. Виждам едни и същи безсмислени спамерски дрисни и ми става гадно.
Станислав Станков
Станислав Станков преди месец
Не можеш да го опровергаеш и разчиташ на забрана ли, глупак?
no0b al1eN
no0b al1eN преди месец
Minchev talasama xD
no0b al1eN
no0b al1eN преди месец
Toq e narkoman drusa se s kristali i piko
Stan Stavrev
Stan Stavrev преди месец
@Korit Batron, лапай бахура, Минчев.
Agnostixxx
Agnostixxx преди месец
господарите брао
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЕТО И ОТГОВОРЪТ МИ на едно МАЛКО И ГЛУПАВО момче (такива най-лесно стават жертва на популистки измамници като ‘‘Измекяри без ефир‘‘ и учиндолския) което мисли, че в някои медии са НАРОДНИ хора, които са се събрали на ПОЛЗУ РОДУ, ето : ‘‘ДОРИ КРУПНИ МАФИОТИ И УБИЙЦИ като АЛ КАПОНЕ И ПАБЛО ЕСКОБАР СА ПОМАГАЛИ, и то ХИЛЯДОКРАТНО ПОВЕЧЕ , но това НЕ се прави непременно от ДОБРО СЪРЦЕ, а за СОБСТВЕН ПИАР !!!!! Специално СВЕТОВЕН ОТРОВИТЕЛ като ЕСКОБАР, който е ПОРЪЧАЛ МНОГО, МНОГО УБИЙСТВА, Е СТРОИЛ УЧИЛИЩА И БОЛНИЦИ !!! И ако неговите обекти МОГАТ да се ВИДЯТ И ПИПНАТ, при АРМЕНСКАТА ИЗМАМНИЧЕСКА ШАЙКА, ръководена от ДВАМА РЕЖИСЬОРИ И ТАРИКАТСКИ АРМЕНСКИ БИЗНЕСМЕНИ, каквито са БРАТЯТА ХАЛВАДЖИЯН, нещата стоят СЪВСЕМ ДРУГОЯЧЕ !!! Тъй като ЕДВА ЛИ си бил в ЦЕЛИ 4 МЕДИИ ( аз съм бил ! )ще споделя следното : ЗА ШЕФОВЕТЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ какво е направено РЕАЛНО, ВАЖНО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО това, ДАЛИ ИЗЛЪЧЕНОТО ЩЕ КАЧИ РЕЙТИНГА, а оттам И ФИНАНСОВАТА ПЕЧАЛБА НА ФИРМАТА !!!!! И КАКВО ТЕ ТОПЛИ ЛИЧНО ТЕБ това, че въпросната ТЪРГОВСКА И ИЗМАМНИЧЕСКА ПАСМИНА е свършила някаква УСЛУГА НА ГАДЖЕ НА СЦЕНАРИСТ от екипа, на ЛЕЛЯ НА ОПЕРАТОР, на ВУЙЧО НА РЕДАКТОР, на СЪСЕД НА ЗВУКОРЕЖИСЬОР и т.н. ???????? ВАЖНО Е ‘‘ГАНЬО‘‘ АХМАКЪТ да си каже ‘‘БРЕЙ, ТЕ ТЕЗ ПУМАГАТ МНОУ ВЕ, ЧУЕК‘‘ и да ПРОДЪЛЖИ ДА ‘‘ТЪРКА БИЛЕТЧЕТА‘‘ от своеобразната АРМЕНСКА ‘‘НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ‘‘ !!!!!! И тук ще сложа нещо , което МНОГОКРАТНО съм писал : САМИЯТ АЗ се бях съгласил да взема участие в ТЕХЕН ПОРЪЧКОВ репортаж, като практически ВСИЧКИ МОИ ОТГОВОРИ БЯХА ИЗ-РЯ-ЗА-НИ !!! От разговор, продължил НАД ПОЛОВИН ЧАС, ТАРИКАТСКИТЕ ГАДОВЕ оставиха ЕДВА около ТРИ МИНУТКИ !!! ОЩЕ ПРИ ПЪРВОТО излъчване, някои ПО-НАБЛЮДАТЕЛНИ зрители питаха ''Ама КАК ТАКА, при интервюто някак МНОГО БЪРЗО СЕ СТЪМНИ ?''...... Ами как няма да е ''''''БЪРЗО''''''', като ЦЯЛОТО МИ ДЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ, С КРАЙНО НЕУДОБНИ ИСТИНИ ЗА ПОРЪЧИТЕЛКАТА ( близка с фамилията Халваджиян, най-вече с Бебо , синът на Магърдич !!! ) бе НАПЪЛНО ПРЕМАХНАТО !!! Подходът при тези ГАДОВЕ ВИНАГИ Е ЕДИН И СЪЩ - едната страна ВИНАГИ Е ПРАВА, а другата е САМО КРИВА и трябва да изглежда като БОКСОВА КРУША, така, сякаш РЕПОРТЕРИТЕ задават НЕУДОБНИ въпроси, на които ти НИЩО НЕ ОТГОВАРЯШ !!! Идеята беше , това ШАРЛАТАНСКО, УЛТРАПЕЧАЛБАРСКО предаванийце да се представи като ИНСТИТУЦИЯ И МАЧКАЩА СИЛА ! ПАК казвам на тези, които НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ ЯСНО - това е ГРУБО КОМЕРСИАЛНО ШОУ, А НЕ ИСТИНСКО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО предаване , представящо думите на ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТРАНИ, търсещо ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА, РЕЙТИНГЪТ при тези ИЗМАМНИЦИ Е НА АБСОЛЮТНОТО ПЪРВО МЯСТО !!! И КАК ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СИ ДАДОХТЕ СМЕТКА, ЧЕ И ДВАМАТА БРАТЯ ХАЛВАДЖИЯН НИ-КО-ГА НЕ СА БИЛИ ЖУРНАЛИСТИ, А..................Р Е Ж И С Ь О Р И, чиито стремеж е продукцията да е МАКСИМАЛНО ГЛЕДАЕМА ?!?! И ДВАМАТА СА ЗАВЪРШИЛИ ТОВА, С НЕГО СЕ ЗАНИМАВАТ, А СА И БИЗНЕСМЕНИ, СРЕМЯЩИ СЕ КЪМ МАКСИМАЛНА ПЕЧАЛБА !!! БОЖЕ МИЛИ, КАКВА ЧЕСТНА БОРБА С НЕРЕДНОСТИ, КАКВА ОБЕКТИВНА ИСТИНА, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ЧАКАТЕ БЕ .....?!?!?! ГАНЬОВСКОТО ХАРДПРОСТОЛЮДИЕ Е ТОЛКОВА ПОКЪРТИТЕЛНО ТЪПО ‘‘СТАДО‘‘, ЕЛЕМЕНТАРНА ПЛЯЧКА ЗА ПОПУЛИСТКИ ИЗМАМНИЦИ !!! ‘‘
ЧЕ ГЕВАРА Революционер.
ЧЕ ГЕВАРА Революционер. преди месец
Във Белене веднага.
Michael S
Michael S преди месец
Naistina, v tazi durjava ima tolkova mnogo vuzmojnosti, Az mislq da napusna rabotata si I kato gospodin Minchev da grabq I mamq na red. Vse pak vsichki tezi chestni, trudeshti se hora, naivni dori trqbva da stradat I da budat lugani za da ne zabravqt nikoga che jiveqt v Bulgaria I che tam vsichko e vuzmojno. A nie da zatvorim ochi kato edni magistrati I da si kajem eeehhh vechen jivot na nashia suprim leader Boiko Borisov da blagodarim che suzdava takava blagopriqtna sreda, I shte se povtorq, VUZMOJNOSTI.
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написал ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
Ηλιανα Παντεβα
Ηλιανα Παντεβα преди месец
Браво на теб ♥️♥️♥️🇧🇬
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЕТО И ОТГОВОРЪТ МИ на едно МАЛКО И ГЛУПАВО момче (такива най-лесно стават жертва на популистки измамници като ‘‘Измекяри без ефир‘‘ и учиндолския) което мисли, че в някои медии са НАРОДНИ хора, които са се събрали на ПОЛЗУ РОДУ, ето : ‘‘ДОРИ КРУПНИ МАФИОТИ И УБИЙЦИ като АЛ КАПОНЕ И ПАБЛО ЕСКОБАР СА ПОМАГАЛИ, и то ХИЛЯДОКРАТНО ПОВЕЧЕ , но това НЕ се прави непременно от ДОБРО СЪРЦЕ, а за СОБСТВЕН ПИАР !!!!! Специално СВЕТОВЕН ОТРОВИТЕЛ като ЕСКОБАР, който е ПОРЪЧАЛ МНОГО, МНОГО УБИЙСТВА, Е СТРОИЛ УЧИЛИЩА И БОЛНИЦИ !!! И ако неговите обекти МОГАТ да се ВИДЯТ И ПИПНАТ, при АРМЕНСКАТА ИЗМАМНИЧЕСКА ШАЙКА, ръководена от ДВАМА РЕЖИСЬОРИ И ТАРИКАТСКИ АРМЕНСКИ БИЗНЕСМЕНИ, каквито са БРАТЯТА ХАЛВАДЖИЯН, нещата стоят СЪВСЕМ ДРУГОЯЧЕ !!! Тъй като ЕДВА ЛИ си бил в ЦЕЛИ 4 МЕДИИ ( аз съм бил ! )ще споделя следното : ЗА ШЕФОВЕТЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ какво е направено РЕАЛНО, ВАЖНО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО това, ДАЛИ ИЗЛЪЧЕНОТО ЩЕ КАЧИ РЕЙТИНГА, а оттам И ФИНАНСОВАТА ПЕЧАЛБА НА ФИРМАТА !!!!! И КАКВО ТЕ ТОПЛИ ЛИЧНО ТЕБ това, че въпросната ТЪРГОВСКА И ИЗМАМНИЧЕСКА ПАСМИНА е свършила някаква УСЛУГА НА ГАДЖЕ НА СЦЕНАРИСТ от екипа, на ЛЕЛЯ НА ОПЕРАТОР, на ВУЙЧО НА РЕДАКТОР, на СЪСЕД НА ЗВУКОРЕЖИСЬОР и т.н. ???????? ВАЖНО Е ‘‘ГАНЬО‘‘ АХМАКЪТ да си каже ‘‘БРЕЙ, ТЕ ТЕЗ ПУМАГАТ МНОУ ВЕ, ЧУЕК‘‘ и да ПРОДЪЛЖИ ДА ‘‘ТЪРКА БИЛЕТЧЕТА‘‘ от своеобразната АРМЕНСКА ‘‘НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ‘‘ !!!!!! И тук ще сложа нещо , което МНОГОКРАТНО съм писал : САМИЯТ АЗ се бях съгласил да взема участие в ТЕХЕН ПОРЪЧКОВ репортаж, като практически ВСИЧКИ МОИ ОТГОВОРИ БЯХА ИЗ-РЯ-ЗА-НИ !!! От разговор, продължил НАД ПОЛОВИН ЧАС, ТАРИКАТСКИТЕ ГАДОВЕ оставиха ЕДВА около ТРИ МИНУТКИ !!! ОЩЕ ПРИ ПЪРВОТО излъчване, някои ПО-НАБЛЮДАТЕЛНИ зрители питаха ''Ама КАК ТАКА, при интервюто някак МНОГО БЪРЗО СЕ СТЪМНИ ?''...... Ами как няма да е ''''''БЪРЗО''''''', като ЦЯЛОТО МИ ДЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ, С КРАЙНО НЕУДОБНИ ИСТИНИ ЗА ПОРЪЧИТЕЛКАТА ( близка с фамилията Халваджиян, най-вече с Бебо , синът на Магърдич !!! ) бе НАПЪЛНО ПРЕМАХНАТО !!! Подходът при тези ГАДОВЕ ВИНАГИ Е ЕДИН И СЪЩ - едната страна ВИНАГИ Е ПРАВА, а другата е САМО КРИВА и трябва да изглежда като БОКСОВА КРУША, така, сякаш РЕПОРТЕРИТЕ задават НЕУДОБНИ въпроси, на които ти НИЩО НЕ ОТГОВАРЯШ !!! Идеята беше , това ШАРЛАТАНСКО, УЛТРАПЕЧАЛБАРСКО предаванийце да се представи като ИНСТИТУЦИЯ И МАЧКАЩА СИЛА ! ПАК казвам на тези, които НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ ЯСНО - това е ГРУБО КОМЕРСИАЛНО ШОУ, А НЕ ИСТИНСКО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО предаване , представящо думите на ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТРАНИ, търсещо ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА, РЕЙТИНГЪТ при тези ИЗМАМНИЦИ Е НА АБСОЛЮТНОТО ПЪРВО МЯСТО !!! И КАК ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СИ ДАДОХТЕ СМЕТКА, ЧЕ И ДВАМАТА БРАТЯ ХАЛВАДЖИЯН НИ-КО-ГА НЕ СА БИЛИ ЖУРНАЛИСТИ, А..................Р Е Ж И С Ь О Р И, чиито стремеж е продукцията да е МАКСИМАЛНО ГЛЕДАЕМА ?!?! И ДВАМАТА СА ЗАВЪРШИЛИ ТОВА, С НЕГО СЕ ЗАНИМАВАТ, А СА И БИЗНЕСМЕНИ, СРЕМЯЩИ СЕ КЪМ МАКСИМАЛНА ПЕЧАЛБА !!! БОЖЕ МИЛИ, КАКВА ЧЕСТНА БОРБА С НЕРЕДНОСТИ, КАКВА ОБЕКТИВНА ИСТИНА, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ЧАКАТЕ БЕ .....?!?!?! ГАНЬОВСКОТО ХАРДПРОСТОЛЮДИЕ Е ТОЛКОВА ПОКЪРТИТЕЛНО ТЪПО ‘‘СТАДО‘‘, ЕЛЕМЕНТАРНА ПЛЯЧКА ЗА ПОПУЛИСТКИ ИЗМАМНИЦИ !!! ‘‘
Yordan Mitev
Yordan Mitev преди месец
А защо така не се сетихте по-рано да викнете икономическа полиция? Дали в "утрешния ден" този офис ще бъде отворен? Съмнявам се! :) На кой нов адрес да ги търсим?
Petyo deyong
Petyo deyong преди месец
@Korit Batron Минчев сьдяте те вече чакай призовката
Yordan Mitev
Yordan Mitev преди месец
@Korit Batron Незнам за каква опасност говориш, след като измамници от преди години продължават да мамят хората. Ако бяха толкова опасни, досега Минчев да търка пода на затворническата си килия.
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написал ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
Lud umoranema
Lud umoranema преди месец
Полиция няма ли
Lud umoranema
Lud umoranema преди месец
@Korit Batron Замислял съм се за ЕФбет ... ама за това не се бях замислял. Имал съм подозрения ама това не го бях виждал ... Трябва да има информация ... Благодаря за това ще се запозная отблизо ...
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написал ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
Tw Rado Tw
Tw Rado Tw преди месец
Помня ги от много време лъжат и колко хора за завлекли
Forty 4
Forty 4 преди месец
👏👏
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си сложил това ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
Krasimira Ivanova
Krasimira Ivanova преди месец
Кръв повръща пари не връща хаха
aleksander georgiev
aleksander georgiev преди месец
Браво на момичето ... - ЖОРНАЛИСТ ..
aleksander georgiev
aleksander georgiev преди месец
@Korit Batron Браво на момичето ... - ЖОРНАЛИСТ ..
J_u_S_t_I_c_E LEAGUE
J_u_S_t_I_c_E LEAGUE преди месец
Няма проверки,корупция на корем...
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написал ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
Zhivko Ivanov
Zhivko Ivanov преди месец
Тоя скакалец до ся как не е излъгал някого по погрешка дето да му разбие устата.
zmeicorp
zmeicorp преди месец
@Korit Batron Минчо, върни парите на хората Минчо...
Korit Batron
Korit Batron преди месец
ЗАЩО си го написал ТОЧНО в канала на ПРОДАЖНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ лица от т. нар. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ, представляващи НЕМАЛКА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, ИГРАЕЙКИ В КОМБИНА С КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И МАФИОТИ, а иначе ПОПУЛИСТКИ ''ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ'' на хората...???????????? СЛУГУВАЛИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО, от които ОЩЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ ЗАЩО ОВЛАСТЕНATA МУТРА БОРИСОВ, ЧАК ОТ НЮ ЙОРК ( където беше на ОФИЦИАЛНО посещение ), ВЕДНАГА след случая с ТЕХНИЯ ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДНАТ И БИТ‘‘‘‘‘‘‘‘ репортер , НАМЕРИ ВРЕМЕ за ЦЕЛИ ДВЕ ИЗЯВЛЕНИЯ и поясни, че НАРЕДИЛ ДА МУ ДОКЛАДВАТ ВСИЧКО по случая, и че на ‘‘‘‘‘‘‘‘‘НАПАДАТЕЛИТЕ И БИЯЧИТЕ‘‘‘‘‘‘‘‘‘ НЯМАЛО ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.... !!!!! Ама някак ПРЕКАЛЕНО СПЕЦИАЛНО отношение бе, ЩО ТАКА....????? А този във видеото ( от 6 мин. и 30 сек. ) bgcd.info/one/lWjZmad-m6m6k2A/video СЛУЧАЙНО ДА Е ‘‘ЗАМЕСТНИК-КРЪСТНИКЪТ‘‘ С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ, РАЗПАСАНАТА ГАДИНА ДОН ЦЕЦИ ( превърна МВР в лична институция и такава за услуга на негови хора !!!) който ПРИСТИГА НА КУПОН на една АРМЕНСКА ТЪРГОВСКА ФИРМА, '''''''''''''НЕЗАВИСИМА И НАДПАРТИЙНА''''''''''' ШАЙКА ?!?!! ДОПУСКАШ ЛИ, че е отишъл да го ''''''''''РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕРЕДНОСТИ'''''''', което НИКАК, ама НИКАК НЕ ЛИЧИ от РАДУШНИЯ прием и ПРЕГРЪДКАТА която ЦВЕТАНОВ ПОЛУЧАВА........ ??? ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ, АРМЕНСКАТА ТЪРГОВСКА ШАЙКА или ЛИЧНО МЕКЕРЕТО РАЧКОВ ( с брат криминален престъпник, осъждан наркодилър !!! ) да СПОДЕЛЯТ КАКВА УСЛУГА е искал той от ГОЛЕМИЯ ШЕФ ДОН ЦЕЦИ, понеже тази КОНЦЕНТРАЦИЯ и ДЪЪЪЛГО ОБЯСНЕНИЕ на ОПРОСТАЧВАЩИЯ ХАЛТУРАДЖИЯ, НИКАК, ама НИКАК НЕ СА ХАРАКТЕРНИ за РАЗТОВАРВАЩО ЛАФЧЕ ............. РАЗБИРА СЕ, че с ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА ОБЯСНЯТ НА ВСИЧКИ ХОРА и това, КАК ТАКА, ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЪОБЩИХА ЗА НИТО ЕДНА НЕРЕДНОСТ ПРИ НИКОЯ ОТ ФИРМИТЕ, КОИТО РЕКЛАМИРАХА ПРИ ТЯХ , в това число и ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ !!!!! ТЕЗИ ГАДОВЕ действаха като КОРУМПИРАНИТЕ КАТАДЖИИ - ПЛАЩАШ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ С КОЛАТА !!!!! Всъщност, КОГА ЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ДА НАМЕРЯТ НЕРЕДНОСТ В РАЗСЛЕДВАНИТЕ В ПЕТ ДЪРЖАВИ EFBET, КОИТО СЕГА РЕКЛАМИРАТ ПРИ ТЯХ, КАК МИСЛИШ.........?????????
Martin Andreev
Martin Andreev преди месец
🥱
ТУРОПЕРАТОР ЗАВЛИЧА ХОРА С ВАКАНЦИИ В ЧУЖБИНА
08:18
Господари на ефира I Gospodari na efira
Показвания 26 хил.
Samsung Galaxy S21 Impressions: New Year, New Price!
6:28
Marques Brownlee
Показвания 1,6 млн.
Samsung Galaxy S21 Ultra Unboxing + Galaxy S21 and S21+
22:08
Unbox Therapy
Показвания 2,2 млн.
Audi A4 | S4 l B5 | 1 Gen | Test and Review | Bri4ka.com
28:04
Bri4ka. COM
Показвания 132 хил.
Adnan Beats - 2020 [Official 4K, 2020]
2:37
Adnan Beats
Показвания 209 хил.
НОВ ЕПИЗОД НА “ГОСПОДАРИ НА УЕБА” С РАЧКОВ И ЗУЕКА!
1:25:11
Господари на ефира I Gospodari na efira
Показвания 224 хил.
ანეკდოტების შოუ - გადაცემა #18 (14 იანვარი, 2021)
56:26
Comedy Group | კომედი ჯგუფი
Показвания 62 хил.
При ТоТо  - Филип от Bri4ka ( #PriToto)
1:18:45
ToTo Yotov
Показвания 132 хил.
Кошмари в кухнята 10 12 14
46:44
Evgata Draganov
Показвания 45 хил.
ინგა გრიგოლიას რეაქცია 12 იანვარი | Inga Grigolias Reaqcia (tv pirveli)
1:51:51
Вечерното шоу на Слави Трифонов, 14 октомври 2020 г.
1:31:46
Седем-Осми ТВ [Seven-Eight TV]
Показвания 95 хил.
Еп.5 Светът отива по ДЯВОЛИТЕ - доц. Валентин Вацев
48:21
Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ
Показвания 249 хил.
Samsung Galaxy S21 Impressions: New Year, New Price!
6:28
Marques Brownlee
Показвания 1,6 млн.
Samsung Galaxy S21 Ultra Unboxing + Galaxy S21 and S21+
22:08
Unbox Therapy
Показвания 2,2 млн.
Audi A4 | S4 l B5 | 1 Gen | Test and Review | Bri4ka.com
28:04
Bri4ka. COM
Показвания 132 хил.
Adnan Beats - 2020 [Official 4K, 2020]
2:37
Adnan Beats
Показвания 209 хил.
СМЕЕШ СЕ ГУБИШ 21.0
14:11
ROS
Показвания 45 хил.
if MrBeast comments on this video, i will go bald
0:19
Bionic
Показвания 262 хил.
SCP-847 The Mannequin (SCP Animation)
11:00
TheRubber
Показвания 978 хил.
HAYIR DERSEN ÖLERSİN #HerşeyEvet @Enes Batur
38:29
Cihan Albayrak
Показвания 2,2 млн.
Home Alone with My Cat (OwlKitty Parody)
0:49
OwlKitty
Показвания 8 млн.