НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИСТОРИЯТА НА ИЪН СОМЪРХОЛДЪР! - От Морски Биолог до Най-Известният Вампир

  Показвания 84,036

CHOKO

преди месец

Днес е време за историята на един от моите големи любимци. Иън Сомърхолдър или повече познат като Деймън от Дневниците на Вампира.
💡 От тук може да си вземете програмата ми: program.choko.bg
☕ Абонирай се : goo.gl/sYVcMB
✍ Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
💰 За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
Той е роден на 8 декември 1978 година в Covington, Louisiana. Майка му Edna, работи като масажен терапевт, а баща му Robert като главен техник на строежи. Той е второто от трите им деца като има по-голям брат Robert и по-млада сестра, Robyn. Фамилията му е много интересна, като буквално означава дТой учи в Saint Paul’s School, и започва кариерата си под светлината на прожекторите още, когато е само на 10 години. Родителите му се развеждат, когато той е на 13 и това доста му повлиява. Майка му печели делото и той остава под нейна закрила.
В детството си винаги е близо до океана и мечтае да стане морски биолог, за да може да изследва морският свят рамо до рамо с най-големите учени в тази сфера. Въпреки това майка му отделя всеки долар, който изкарва, за да може да плаща за уроци по актьорско майсторство и моделство и когато е на 10 години, получава предложение от Ford Models като това се случва през 1990г и Ford Models са едни от най-големите в цялата fashion индустрия. Така за първи път се качва на самолет и отива в New York. Той остава близо до семейството си и и въпреки, че те не го лишават от нищо, те не изкарват по много пари и едвам закърпват месеца.
„Когато бях на 11 години, бях подписал договор с голяма модна агенция и правих повече пари на час от хора с докторски дипломи - беше си доста страшно. На 16, бях разорен, защото бях изхарчил всичко и договорът ми с агенцията не беше подновен, заради високите им такси.“
По това време работи с едни от най-големите дизайнери и фотографи и дори успява да направи фотосесия със Steven Meisel, които по онова време буквално е най-големият фотограф на планетата.

Въпреки, че той успява да изкара доста пари от моделството, това не е нещото, което му носи удовлетворение. Той решава отново да учи актьорско майсторство в New York. И изважда голям късмет, отива на няколко пробни снимки в Лос Анджелис и става така, че и четирите пилотни епизода, в които участва, биват удобрени и се излъчват. Първото му участие на екран е за един епизод в The Big Easy през 1997г, след това в Now and Again през 99-та, преди да го изберат за главна роля в Young Americans като Hamilton Fleming. След това се появява като гост в “От Местопрестъплението: Маями“и също така участва в хитовият сериал „Smallville”, в който се разказва за предисторията на Супермен като там взима подтеклото на Adam Knight. Филмовата му кариера също стартира добре, като участва във филма “Къщата моят живот“ и след това дори получава по-голяма роля във „Правилата на Привличането“.
За първи път получава по-голямо внимание, когато е избран за ролята на Boone Carlyle в хитовият сериал „Изгубени“.
„Помня как ме избраха за ролята. Спомням си първият ден от снимките на пилотният епизод, как шоуто стартира, как се преместих в Хавай и нощта, в която беше премиерата. Събудих се на следващият ден, бях на Хаваите по халат и пиех сутрешното си кафе заедно с моята котка. Мениджърът ми ми беше пратил имейл и когато го отвоврих видях цифрите от премиерата на „Изгубени“ и те бяха огромни.“
ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ :
☑️ Втори канал : goo.gl/jknptu
☑️ Facebook : goo.gl/76ebjk
☑️ Инстаграм : goo.gl/CBvouW
☑️ Магазин : goo.gl/w5Pf4j
Moнтаж: Стоян Вълков (Choko)
„Има едно много старо твърдение и това звучи странно, но все пак ще го кажа. Това е идеята, че късметът е, когато възможността се срещне с подготовката.Късметът не идва просто ей така под ръкава ви. И когато ти дойде възможност, ако не си готов, тя просто няма да е реализира.Всъщност, ако трябва да бъда честен, процесът да те изберат за което и да е телевизионно предаване е доста дълъг, изморителен, изнервящ и ужасен. Не се заблуждавайте. И когато момента настъпи идва и съмнението - дали съм достатъчно добър затова или не? И просто трябва да направиш, това което можеш най-добре. И по този повод, аз знаех, че това е моята роля. Знаех, че мога да се справя.
Минах през доста тестове. Срещаш се с продуцентите с режисьорите със сценаристите и след това получаваш оферта. След това отиваш на проби в студиото и след това в цялата телевизия. И ако те решат, че те искат, получаваш ролята. Аз минах пробите в студиото, и когато отидох в телевизията, не знам дали беше от кафето или от нещо друго, но се изложих.
------------------------------------------------------------------------------------------
● Не забравяйте да се абонирате и да натиснете камбанката 😇
Поклон и благодаря. Love you all.
НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИСТОРИЯТА НА ИЪН СОМЪРХОЛДЪР! - От Морски Биолог до Най-известният Вампир
#никоганестечувалиисторията #иънсомърхолдър #деймън

Коментари
AX Dain - ПИЯ ЗА ТЕБ / PIYA ZA TEB - (Official Video)
3:39
Cansever - Şeytan Diyor Ki
3:26
netd müzik
Показвания 7 млн.
KRISKO ft. TONI STORARO - GRESHNA SI - Реакция
9:40
Dean Fraiser
Показвания 20 хил.
Bri4ka On Board | Иван Христов | EP 20
31:01
Bri4ka. COM
Показвания 247 хил.
ЛЮТО с Ники Кънчев | Сезон 1 | Eпизод 9
2:21:36
Miss Plus Size България - еп. 9
38:16
Premium Production
Показвания 49 хил.
AX Dain - ПИЯ ЗА ТЕБ / PIYA ZA TEB - (Official Video)
3:39
Cansever - Şeytan Diyor Ki
3:26
netd müzik
Показвания 7 млн.
KRISKO ft. TONI STORARO - GRESHNA SI - Реакция
9:40
Dean Fraiser
Показвания 20 хил.
KRISKO ft. TONI STORARO - GRESHNA SI - Реакция
9:40
Dean Fraiser
Показвания 20 хил.
Гъмбол | Най-добрите моменти на Ричард | Cartoon Network
13:42
Cartoon Network България
Показвания 64 хил.
Фики като Дони - „Уморени крила” | Като две капки вода
9:11
Като две капки вода
Показвания 43 хил.
VESSOU - NEPOZNAT / VESSOU - НЕПОЗНАТ (2021)
3:42
VessoU Official
Показвания 1,4 млн.
MEDI & GALENA - Acoustic Version
4:05
MEDI
Показвания 912 хил.